foto: WENN.com/Vida Press
Margota Robija kinoprovēs iepļaukājusi pašu di Kaprio; un tas nebija scenārijā
Margota Robija un Leonardo di kaprio filmas „The Wolf of Wall Street” pirmizrādes vakarā.
Slavenības
2017. gada 26. aprīlis, 05:11

Margota Robija kinoprovēs iepļaukājusi pašu di Kaprio; un tas nebija scenārijā

Kasjauns.lv

Žurnāls „Times” nesen kā ierindojis austrāliešu aktrisi Margotu Robiju 100 pasaulē ietekmīgāko cilvēku skaitā. Viņas zvaigžņu stunda atnāca līdz ar dalību Martina Skorsēzes filmā „The Wolf of Wall Street”. Taču kinoproves varēja beigties ar totālu fiasko. Robija atļāvās daudz...

Režisors Martins Skorsēze ir sajūsmā par 26 gadus veco austrāliešu aktrisi, kura pirmo atpazīstamību iemantoja spēlējot populārajā austrāliešu seriālā „Neighbours” („Kaimiņi”, 2008-2011). Režisors par aktrisi teic, ka „viņai nav līdzīgas nevienas” un salīdzina ar tādām leģendām kā Džoanu Kraufordi un Kerolu Lombardu.

Martins Skorsēze atceras, kā Robija aktieru atlasē viņu vienā mirklī pārliecinājusi, ka būs īstā kandidāte Leonardo di Kaprio atveidotā varoņa Džordana Belforda otrās sievas Naomi Lapaglijas lomai 2013. gadā izdotajā filmā „The Wolf of Wall Street”.

„Viņa tika pie lomas jau mūsu pirmajā satikšanās reizē, sakliedzot uz Leonardo di Kaprio un iesitot viņam pliķi pa seju,” norāda Skorsēze. „Viņas improvizācija mūs visus atstāja vaļā mutēm.”

foto: Appian Way/Paramount/REX/ Vida Press
Režisors Martins Skorsēze ir sajūsmā par Robiju un viņas aktiermeistarību. Improvizētā pļauka aktierim di Kaprio pa seju vienā acumirklī pārliecinājusi režisoru, ka šī aktrise būs īstā viņa filmai.

Intervijā ar izdevuma „Harper’s Bazaar” reportieri Margota Robija atzīst, ka pirms diviem gadiem notikušās kino proves uztvērusi kā „izdevību, kāda gadās tikai reizi dzīvē”, un nolēmusi izmēģināt savu laimi.

„Es sāku uz viņu [Leonardo di Kaprio] kliegt un viņš bļāva man pretī. Viņš bija patiešām biedējošs. Es tik tikko spēju savaldīties. Viņš nobeidza etīdi ar vārdiem – ‘Tev vajadzētu justies laimīgai, ka tev ir tāds vīrs kā es. Un tagad panāc šurp un mani noskūpsti.’ Tā nu es piegāju pavisam tuvu viņam, viņa sejai un pie sevis domāju: ‘Varbūt man vajadzētu viņu skūpstīt? Vai jebkad citreiz man būs šāda iespēja – noskūpstīt Leo di Kaprio?’ Taču cita mana smadzeņu daļa vārās un es: plaukš, iesitu viņam pa seju. Un tad sakliedzu: ‘Ej ratā!’ Tas pavisam noteikti nebija rakstīts scenārijā. Telpā iestājās kapa klusums un es sastingu.”

Margota Robija un Leonardo Dikaprio

Aktieris Margota Robija un Leonardo Dikaprio filmā „The Wolf of Wall Street” un kinolentes pirmizrādes pasākumos.

gallery icon
18

Pirmā doma, kas Margotai iešāvusies prātā, bija, ka di Kaprio varētu izsaukt policiju un pieprasīt viņu arestēt par vardarbību. Taču aktrisei par lielu laimi jau nākamajā mirklī Skorsēze un di Kaprio izplūduši smieklos – Leonardo pat esot ierosinājis Robijai viņu vēlreiz iepliķēt.

Skorsēzi pārsteidza Robijas improvizācijas spējas un ar šo rīcību aktrise iemantojusi sev fanu uz mūžu. „Margota ir izcila visā, ko dara,” intervijā žurnālam „Times” savu sajūsmu neslēpj Skorsēze. „Un viņa turpinās mūs apburt mūžam.”