foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Bijusī Igaunijas pirmā lēdija Ieva Ilvesa sociālajos tīklos publisko foto ar dēlu
Ieva un Tomass Hendriks Ilvesi pagājušajā vasarā, kad Tomasam Hendrikam vēl nebija darba ASV.
Slavenības
2017. gada 25. aprīlis, 13:00

Bijusī Igaunijas pirmā lēdija Ieva Ilvesa sociālajos tīklos publisko foto ar dēlu

Kasjauns.lv

Igaunijas eksprezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa dzīvesbiedre latviete Ieva Ilvesa par sava profila ievadfoto izvēlējusies bildi, kurā redzama kopā ar savu dēlu Hansu Hendriku.

Ilvesu ģimenē dēls piedzima pagājušā gada 28. novembrī. Par priecīgo notikumu saviem sekotājiem Ieva paziņoja sociālajā tīklā "Facebook", sakot, ka dēliņš pāra ģimenei pievienojās agri no rīta. "Mēs visi jūtamies lieliski!" teica Ieva, novēlot visiem gaišu un mīlestības pilnu Adventes laiku. 

Ieva un Tomass Hendriks Ilvesi gredzenus mija pagājušā gada 2. janvārī. Igaunijas prezidenta tagadējā sieva bija Latvijas Aizsardzības ministrijas Nacionālās kiberdrošības politikas koordinācijas nodaļas vadītāja. Viņa ir strādājusi dažādās institūcijās ārlietu un drošības politikas jomā Latvijā un NATO, pievēršoties drošības, demokrātijas un cilvēktiesību jautājumiem.

Ievai šīs ir pirmās laulības, savukārt Tomasam Hendrikam Ilvesam - trešās. Ilvesam no pirmās laulības ar amerikāņu psiholoģi Meriju Buloku ir 1987. gadā dzimis dēls Lūkass Kristjans un meita Jūlija, kas dzimusi 1992.gadā. Savukārt ar otro sievu Evelīnu viņam dzimusi 13 gadu vecā meita Kadrija. Toties Ievai Ilvesai no iepriekšējām attiecībām ir 14 gadu vecs dēls Ralfs Pundurs un trīs gadus veca meita Izabella. Tagad Ilvesi pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto.

Ieva Ilvesa iziet sabiedrībā ar grūtnieces puncīti

Ieva Ilvesa un Tomass Ilvess pēdējā laikā burtiski staro, gaidot savu bērniņu.

gallery icon
16

Ilvesu pāris pamet Kadriorgas pili

Pēc desmit gadus pavadīšanas Igaunijas prezidenta godā Tomass Ilvess Hendriks Ilvess pamet prezidenta rezidenci.

gallery icon
3