Meiteņu mīlulis Harijs Stailss nogriež garos matus un parāda tos faniem. FOTO
Britu mūziķis Harijs Stailss garos matus nogriezis dēļ lomas Otrā pasaules kara drāmā „Dunkirk”. Lai gan no garajām cirtām dziedātājs šķīries jau pirms divām nedēļām, dziedātājs, izejot sabiedrībā, nešķiras no cepures. Tikai dīdžejam Angusam O’Lāflinam izdevies nofotografēt Stailza jauno frizūru.
Slavenības
2016. gada 21. maijs, 05:01

Meiteņu mīlulis Harijs Stailss nogriež garos matus un parāda tos faniem. FOTO

Jauns.lv

Grupas „One Direction” mūziķa un meiteņu mīluļa Harija Stailsa (22) fanes raud gaužas asaras – viņu elks nogriezis savas garās krāšņās matu cirtas. Taču nebēdājiet, meitenes, dziedātājs tos ziedojis cēliem mērķiem. Turklāt, mati nav zobi – ataugs!

Britu puišu grupas „One Direction” dziedātājas Harijs Stailss sociālajos tīklos publiskojis fotogrāfiju, kurā redzams rokā turam nogrieztos matus. Mūziķis no garajām kastaņbrūnajām cirtām šķīries jau pirms divām nedēļām un izdarījis to sev piedāvātās kino lomas dēļ. Jādomā, ka arī Harijam pašam jaunais matu griezums pārāk „neiet pie dūšas”. Lai gan pusmēnesis kopš mūziķis nogriezis matus, viņš sabiedrībā manīts tikai ar cepurīti galvā. Pirmdienas pēcpusdienā Stailsa jauno frizūru izdevies iemūžināt vien dīdžejam Angusam O’Lāflinam, kurš savu paparaci cienīgo veikumu tūlīt pat arī ievietojis sociālajos tīklos.

Nogrieztos garos matus Harijs veltījis cēliem mērķiem. Viņš tos ziedojis labdarības fondam „Little Princess Trust”. Šī organizācija palīdz ar vēzi slimiem mazajiem pacientiem un no labvēļu ziedotajiem matiem veido parūkas bērniem, kam ķīmijterapijas rezultātā nācies zaudēt matus.

Ļaudis runā, ka Harijs matus nogriezis dēļ lomas Kristofera Nolana filmā „Dunkirk”. Šī būs mūziķa debija lielajā kino. Prestižām godalgām apbalvotā „Betmena” režisora jaunajā projektā piedalīsies tādi labi zināmi aktieri kā Toms Hārdijs, Kenets Branags, Kilians Mērfijs un Marks Railenss. Nav brīnums, ka Harijs ticis pie armijas tipa matu griezuma. Jaunajā filmā būs stāstīts par notikumiem Otrā pasaules kara laikā – Denkerkas (Francija) evakuāciju.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Twitter