foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Gerkens ar ģimeni iejaukts melos, ka pārdod māju un šķiras
Par pilsētas galveno baumu kļuvusi Raimonda Gerkena un viņa sievas Velgas Riekstiņas iespējamā šķiršanās, jo viņi it kā sastrīdējušies par mājas pārdošanu. „Melīga informācija!” atklāts ir Gerkens.
Slavenības
2017. gada 18. aprīlis, 12:30

Gerkens ar ģimeni iejaukts melos, ka pārdod māju un šķiras

Kasjauns.lv

Itin karsti ejot Langstiņu ezera krastā, kur mīt viens no Latvijas pirmajiem miljonāriem Raimonds Gerkens un viņa sieva Velga Riekstiņa. 40 gadu kopā dzīvojošie Raimonds un Velga saķīvējušies par lepnās villas „Velga”, kuras vērtība esot ap 5 miljoniem eiro, iespējamu pārdošanu. „Tā ir melīga informācija,” paziņo Gerkens.

„Šobrīd šķiros un dalu mantu,” tik lepns pieteikums grezno žurnāla „Ieva” vāku, kur pieteikta intervija ar miljonāru. Arī žurnāls „Privātā Dzīve” vēsta par nesaskaņām Gerkena ģimenē, bet tur jau vairs nav tik skaļu apgalvojuma vārdu kā šķiršanās un mantas dalīšana, bet vien izteikta versija, ka „Gerkens grasoties šķirties no sievas” un tas saistīts ar iespējamu mājas pārdošanu.

„PDz rīcībā nonākusi informācija, ka draud izjukt uzņēmēja 40 gadu ilgusī laulība. Par nopietnu strīda iemeslu kļuvusi greznā ģimenes villa Langstiņu ezera krastā,” teikts „Privātās Dzīves” publikācijā. Proti, kādi Maskavas krievi par šo namu gribot dot lielu naudu. Gerkens būtu gatavs villu „Velga” pārdot, bet Velga Riekstiņa iespītējusies, un māju pārdot negrib.

Sarunā ar Kasjauns.lv miljonārs atzina, ka par šo lietu izteikties vairs negrib. „Tā ir melīga informācija. Māja pārdota netiek. Dzīvoju laimīgs ar savu sieviņu jau 41. gadu,” sacīja Raimonds Gerkens.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Raimonda Gerkena ģimenes villa „Velga” ir viens no skaistākajiem īpašumiem Latvijā. Aptuvenās aplēses vēsta, ka tās vērtība varētu būt ap pieciem miljoniem eiro.

Kur un kā dzīvo Raimonds Gerkens

gallery icon
5

Zolītes trunīra "Gerkens pret prostatas vēzi" apbalvošana

2014. gada 15. jūnijā miljonāra Raimonda Gerkena villā "Velga" notikua labdarības zolītes turnīrs, kurā cīņai ar prostatas vēzi tika saziedoti ...

gallery icon
47