foto: Inta Mengiša
Gunu Leiškalni vīrs lutina ar smalkām dāvanām
Guna Leiškalne-Rokk un viņas laulātais draugs igauņu uzņēmējs Janno Rokk.
Slavenības
2017. gada 16. aprīlis, 08:00

Gunu Leiškalni vīrs lutina ar smalkām dāvanām

Kasjauns.lv

Ekspolitiķa Kārļa Leiškalna vecākā meita, starptautisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne-Rokk ir izsmalcināta stila cienītāja, un to ievēro arī viņas laulātais draugs igauņu uzņēmējs Janno Rokk.

foto: Inta Mengiša
Guna Leiškalne un dāvana no vīra Nr. 1 - somiņa "Lady Dior medium". Cena: aptuveni 4000 eiro.

Ciemojoties dzimtenē un apmeklējot saviesīgus pasākumus, Guna allaž pošas slavenu zīmolu tērpos, kam pieskaņo ne mazāk smalku zīmolu apavus un aksesuārus. Viņa savu garderobi lielākoties veido, iepērkoties internetā, bet veikalos jaunus tērpus iegādājas, aizlidojot uz Franciju.
Īpašas attiecības Leiškalnei-Rokk ir ar apaviem un aksesuāriem, kas, viņasprāt, ir neatņemama koptēla sastāvdaļa. Somiņas Guna izvēlas nevis pēc praktiskuma un ietilpības, bet gan pēc tā brīža noskaņojuma. „Neesmu no sievietēm, kam, izejot sabiedrībā, ir nepieciešams stiept līdzi teju visu iedzīvi. Man svarīgi, lai somiņā ietilpst atslēgas un nauda vai norēķinu karte, telefons. Dažreiz paņemu arī lūpu krāsu, bet reti, jo parasti ārpus mājas nekrāsojos. Tāpēc somiņa var būt pavisam miniatūra, galvenais, lai ir īstajā krāsā,” smaidot teic Guna.
Bieži ar stilīgām lietām viņu apdāvina turīgais vīrs. „Nesen bijām Bahreinā, iegājām veikalā, un vīrs teica: „Lūdzu, ņem, ko vēlies. Tā būs tev dāvana 8. martā.” Izvēlējos šo jauko “Lady Dior special edition” somiņu un kurpes no “J’adior” jaunākās kolekcijas.” Taujāta, vai nojauš, cik tūkstošu šis pārsteigums izmaksāja vai varbūt bija bail skatīties cenas, Guna smejas: „Es tiešām nezinu, cik izmaksāja, un, godīgi sakot, mani tas absolūti neinteresē.”

foto: Mārtiņš Ziders
Guna Leiškalne un dāvana no vīra Nr. 2 - kurpes "J’adior". Cena: aptuveni 600 eiro.