foto: Felipe Ramales / Splash News/ Vida Press
Holivudas dīva Sūzena Sarandona valkā jaciņu jau kopš 1995. gada!
Šogad aktrise Sūzena Sarandona īpaši bieži iziet sabiedrībā jakā ar animācijas seriāla „Simpsoni” varoņu attēliem. Viņas garderobē šis apģērbs ir jau 22 gadus!
2017. gada 30. marts, 19:56

Holivudas dīva Sūzena Sarandona valkā jaciņu jau kopš 1995. gada!

Kasjauns.lv

Dodoties uz sarunu šova „The View” ierakstu Ņujorkā, Holivudas zvaigzne Sūzena Sarandona (70) bija ģērbusies sportiskā jakā ar animācijas seriāla „Simpsoni” varoņu attēliem. Aktrise, kuras kapitāls vērtējams vairākos miljonos, šo jaku nēsā jau 22 gadus!

Apmeklējot TV studiju Ņujorkā, kur notika sarunu šova „The View” ieraksts, aktrise Sūzena Sarandona bija ģērbusies olīvu krāsas kombinezonā un baltos šnorzābakos, ko papildinājusi ar Simpsonu jaciņu. Šī nav pirmā reize, kad Sarandona redzēta sabiedrībā šajā sportiska stila jakā ar populārās animācijas filmas personāžu attēliem.

Aktrisei šī jaka bija mugurā arī šā gada februārī, kad viņa devās uz telestudiju NBC, kā arī, kad viņa kopā ar dēlu Mailzu apmeklēja hokeja spēles šā gada sākumā. Sarandona Simpsonu jakā redzēta arī pirms četrpadsmit gadiem.

Lai gan senākā pieejamā fotogrāfija datēta ar 2003. gadu, zinātāji izteikuši domu, ka aktrises nēsā to jau kopš 1995. gada, kad Sarandona piedalījās populārajā seriālā. Viņa ierunāja Bārta Simpsona baleta skolotājas lomu sērijā, kurai dots nosaukums „Homer vs. Patty and Selma”.

foto: Phil Penman / Splash News/ Vida Press
Aktrise 2003. gadā.

Sarandonas Simpsonu jaka ir personalizēta, uz tās kreisajā pusē krūšu rajonā izšūts arī aktrises vārds. Personalizētas jakas savulaik dāvinātas komiķim Drū Kerijam un seriāla producentam nelaiķim Semam Saimonam.

Sūzena Sarandona nav vienīgā labi situētā slavenība, kas vienu un to pašu tērpu nesmādē gadu desmitiem. Arī politiķe Hilarija Klintone jau kopš 1995. gada īpaši iemīļojusi zīmola „Patagona” vilnas jaku, bet Vācijas kanclere Angela Merkele divus gadu desmitus nespēj šķirties no svītrainas tunikas.

Sūzena Sarandona jau divus gadu desmitus uzticīga vienai jakai

Aktrise Sūzena Sarandona jau divus gadu desmitus uzticīga vienam apģērbam –jakai ar animācijas seriāla „Simpsoni” personāžu attēliem.

gallery icon