foto: John Salangsang/BFA/REX/ Vida Press
"Operas spoka" aktrise Emmija  Rosuma pamatīgi apzagta
Garnadzis aktrises Emmijas Rosumas mājās atmūķējis pāris seifu un aiznesis ārkārtīgi dārgus „vintage” stila juvelierizstrādājumus.
Slavenības
2017. gada 29. marts, 16:10

"Operas spoka" aktrise Emmija Rosuma pamatīgi apzagta

Kasjauns.lv

Mūzikla „Operas spoks” aktrise Emmija Rosuma (30) paudusi bezgalīgu pateicību Losandželosas policijas departamenta darbiniekiem, kas izmeklē viņas mājās notikušo vērienīgo zādzību. Zaglis no aktrises īpašuma aiznesis mantas 150 000 ASV dolāru vērtībā.

TV seriāla „Shameless” aktrise Emmija Rosuma savu pateicību policijai paudusi arī ar „Twitter” starpniecību, rakstot: „Paldies Losandželosas policijas departamentam. Es pilnībā atbalstu policijas centienus un degsmi.”

Šo pateicības vēsti Rosuma ierakstījusi dažas dienas pēc tam, kad viņas mājās notikusi laupīšana un nozagti retro stila juvelierizstrādājumi un citas vērtslietas, kopumā 150 000 ASV dolāru vērtībā.

Izdevums „New York Daily News” informē, ka Emmijas Rosumas mājā zagļi ielauzušies izsitot stikla paneli pie sētas durvīm. Viņiem izdevies arī atvērt pāris seifu aktrises mājā.

Sākotnēji tika minēts, ka Rosuma šifru kombinācijas atstājusi redzamā vietā, taču laikrakstam kāds aktrises paziņa to noliedzis, norādot, ka „tās nebija pieejamas. Tas, kurš to izdarīja, rakņājās un meklēja kombinācijas.”

Nav zināms, vai trauksmes signālu atvienojis pats laupītājs, pārgriežot strāvas vadu, taču novērošanas kamerai vajadzēja laupītāju fiksēt šā kā tā.

„Izmeklēšana aizvien turpinās,” norāda paziņa. „Jābūt būt novērošanas kameras ierakstiem. Viss vēl jāizpēta.”

foto: insight media/ Vida Press
Rosuma un Džerards Balters mūziklā „Operas spoks” („The Phantom of the Opera”, 2004).