foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Elena Dedženeresa pārdod māju, kurā gribēja dzīvot līdz pat nāves stundiņai
Pirms četriem gadiem, kad Elena De Dženeresa iegādājās šo īpašumu Santabarbarā, viņa izteicās, ka te dzīvošos „līdz mūža galam”. Taču tagad viņa to pārdod.
Slavenības
2017. gada 29. marts, 10:01

Elena Dedženeresa pārdod māju, kurā gribēja dzīvot līdz pat nāves stundiņai

Kasjauns.lv

Nekas nav mūžīgs! Arī sarunu šova vadītājas Elenas Dedženeresas vēlme novecot sapņu mājā, kuru viņa iegādājās pirms četriem gadiem un ieguldīja milzu līdzekļus labiekārtošanas darbos. Tagad viņa māju pārdod!

59 gadus vecā TV personība Elena Dedženeresa un viņas sieva 44 gadus vecā aktrise un modele Portija de Rosi par 45 miljoniem ASV dolāru pārdod savu glauno īpašumu Santabarbarā. Māju abas dāmas iegādājās 2013. gadā, samaksājot par to 26.5 miljonus ASV dolāru. Viņas piepirka klāt vēl divus līdzās esošus zemes gabalus, šādi jaunā īpašuma platību paplašinot līdz nepilniem septiņiem hektāriem.

Šajā īpašumā ir 9 kamīni, sešas guļamistabas un sešas vannasistabas. Kopējā apdzīvojamā platība sasniedz 975 kvadrātmetru. Mājā ir arī viesu guļamistaba ar atsevišķu vannasistabu. Savukārt pie mājas ir peldbaseins, bet dārzā izvietota vēsturiska romiešu laika kolonna, kura datējama ar 200. gadu pirms mūsu ēras.

foto: WENN.com/Vida Press
Elena Dedženeresa ar dzīvesbiedri Portiju de Rosi.

Toskānas stilā celtā ēka nodēvēta par „The Villa” (Villa). Elena Dedženeresa šo māju savulaik raksturoja, kā tādu, kurā viņa dzīvos „mūžam”. Viņa pat savā grāmatā atvēlēja gana daudz lappušu stāstam par savu sapņu īpašumu, ko abas ar dzīvesbiedri bija izveidojušas pēc savas gaumes.

Dedženeresai kaimiņos mitinās vēl viena populārā TV personība – Opra Vinfrija, kā arī politiķis Als Gors un aktieris Robs Lovs.

Elena Dedženeresa izrāda jauno lauku rančo

gallery icon