Mirusi Anistones mamma, ar kuru meita tikai nesen atjaunojusi attiecības
Pēdējo gadu laikā Dženiferas Anistones mamma Nensija Dova cieta no triekas izraisītām lēkmēm. Pēdējās dzīves dienās viņa nav spējusi staigāt un runāt. Īsi pirms mammas nāves Dženifera lauza piecus gadus ilgo klusuma periodu un apciemoja mammu.
Slavenības
2016. gada 26. maijs, 19:33

Mirusi Anistones mamma, ar kuru meita tikai nesen atjaunojusi attiecības

Jauns.lv

Pēc tam, kad Holivudas aktrises Dženiferas Anistones (47) mamma Nensija Dova sarakstīja grāmatu par savu slaveno meitu, Dženifera pilnībā sarāva attiecības ar māti. Piecus gadus viņas vispār nesatikās. Tikai divas nedēļas pirms nāves māte un meita attiecības atjaunojušas.

Trešdien mūžībā aizgājusi aktrises Dženiferas Anistones mamma. „Ar dziļām skumjām mēs ar brāli Džonu paziņojam, ka mirusi mūsu mamma Nensija Dova,” oficiālā paziņojumā slavenību žurnālam „People” vakar norādījusi aktrise. „Viņai bija 79 gadi. Pēc ilgas slimības viņa aizgāja mierīgi, klātesot ģimenei un draugiem. Mēs lūdzam respektēt mūsu ģimenes privātumu laikā, kad sērojam par zaudējumu.”

Izdevums „In Touch Weekly” informē, ka Dženifera ar mammu attiecības atjaunojusi vien divas nedēļas pirms viņas nāves. Pirmo reizi pēdējo nepilnu piecu gadu laikā aktrise viņu apmeklējusi šā gada 12. maijā. „Džena gribēja redzēt mammu vienu pēdējo reizi pirms viņas aiziešanas mūžībā,” žurnāla pārstāvim norādījis kāds paziņa.

Nensija Dova kopš 2011. gada cieta no triekas izraisītām lēkmēm un īsi pirms nāves bija zaudējusi spēju staigāt un runāt.

Interneta portāls RadarOnline informē, ka Dovas kundze svētdiena īsi pēc pusnakts ar ātrās neatliekamās palīdzības mašīnu steidzami nogādāta slimnīcā. Kāds no kaimiņiem, kas bijis aculiecinieks notiekošajam, pastāstījis, ka sieviete „acīmredzami bijusi tuvu nāvei”. „Viņas rokas bija krampju savilktas pie sejas, bet āda – pelēka. Ap pusdiviem naktī viņu izveda no mājas ratiņkrēslā. Pirmdienas rītā dzīvoklī dega visas gaismas un durvis bija plaši atvērtas,” norāda kaimiņš.

 

Dženiferai ar mammu izvērtās sarežģītas attiecības. Aktrise jau agrāk norādījusi, ka abas nav bijušas tuvas, jo Dova vienmēr pret meitu „bijusi ļoti kritiska”.

„Tas tāpēc, ka viņa savulaik bija modele. Viņa bija apburoša,” vēl pērn intervijā izdevumam „The Hollywood Reporter” norādīja Anistone. „Es tāda nebiju. Nekad neesmu bijusi. Ja godīgi, es aizvien par sevi tā nedomāju, un tas ir labi.”

„Mamma arī bija no tiem cilvēkiem, kas nekad nepiedod. Viņa mēdza ilgi turēt aizvainojumu arī par nenozīmīgām lietām,” raksturoja meita.

Abu attiecības vēl vairāk pasliktinājās 1999. gadā, kad Dova publiskoja atklātu grāmatu par meitas dzīvi un attiecībām – „From Mother and Daughter to Friends: A Memoir”. („Draugiem no mātes un meitas: memuāri).

Nensija Dova sešdesmitajos gados filmējusies nelielās lomās tādos seriālos kā „The Beverly Hillbillies” un „The Wild Wild West”.

Ņujorkā dzimusī sieviete pirmoreiz apprecējās 1956. gadā ar Džonu Meliku. Pārim piedzima dēls, bet 1961. gadā viņi nolēma šķirties. 1965. gadā Nensija apprecēja ziepju operu zvaigzni Džonu Anistonu un 1969. gadā pasaulē nāca Dženifera. Otro laulību Nensija šķīra 1980. gadā.

Pēc Dženiferas šķiršanās no pirmā vīra aktiera Breda Pita 2005. gadā attiecības ar mammu sāka uzlaboties, taču viņas sazinājās reti. Kopš 2011. gada abas nebija redzējušās.

Lai gan attiecības bija uzlabojušās, Dženifera neaicināja mammu arī uz savām otrajām kāzām, kad 2015. gada augustā teica jāvārdu aktierim un scenāristam Džastinam Terū.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press