Karalienes dārza svētkos hercogienei tas pats tērps, kas dēla kristībās. FOTO
Hercogiene Ketrīna karalienes dārza svētku apmeklējumam izraudzījusies to pašu „Alexander McQueen” kostīmu, ko pirms trim gadiem, kad devās uz dēla prinča Džordža kristībām. Viņa apģērbam pieskaņojusi arī to pašu „Jane Taylor” cepurīti ar auduma rozi.
Slavenības
2016. gada 27. maijs, 18:00

Karalienes dārza svētkos hercogienei tas pats tērps, kas dēla kristībās. FOTO

Jauns.lv

Tautai patīk, ka hercogiene Ketrīna apzinās naudas vērtību un labu tērpu uz saviesīgiem pasākumiem velk vairākkārt. Arī vakar, apmeklējot Bekingemas pils dārza svētkus, Ketrīna bija izvēlējusies tērpu, kas reiz jau bija redzēts viņai mugurā. 2013. gadā hercogiene šajā kostīmā apmeklēja dēla prinča Džordža kristības.

Otrdienas pēcpusdienā hercogiene Ketrīna kopā ar vīru princi Viljamu pievienojās princesēm Eiženijai un Beatrisei, un daudzajiem viesiem, kas bija aicināti uz 90. gadu vecumu sasniegušās karalienes Elizabetes II rīkotajiem dārza svētkiem. Viņas Majestāte Bekingemas pils dārzā tos rīko ik gadus. Ketrīna pirmo reizi svētkus apmeklēja 2012. gadā un šogad dārza ballītē viesojās ceturto reizi. Viljams uz omītes pasākumu ieradās pirmo reizi. Skanot valsts himnai, karaliskās ģimenes pārstāvji pievienojās pūlim, kur brīvā gaisotnē tērzēja ar viesiem un malkoja tēju.

Hercogiene Ketrīna saviesīgajam pasākumam bija izvēlējusies modes nama „Alexander McQueen” ziloņkaula krāsas kostīmu. Pirmo reizi viņa to uzvilka 2013. gadā, kad apmeklēja sava pirmā bērna, prinča Džordža kristības. Hercogiene tērpam bija pieskaņojusi arī to pašu „Jane Taylor” cepurīti ar auduma rozi, ko pirms trīs gadiem.

Ketrīnas tērps ir no modes nama „Alexander McQueen” 2012. gada pavasara/vasaras kolekcijas un lieliski piestāv hercogienes smalkajam augumam.

Viņas Majestāte Anglijas karaliene Elizabete II uz dārza svētkiem ieradās gaiši zilā mētelī, ko darinājis zīmols „Stewart Parvin”. Viņa tam bija pieskaņojusi atbilstošas krāsas „Rachel Trevor-Morgan” cepuri. Karalieni uz dārza svētkiem pavadīja viņas vīrs Edinburgas hercogs princis Filips, kurš šā gada 10. jūnijā atzīmēs jau 95. dzimšanas dienu.

Princese Eiženija bija ģērbusies uzmanību piesaistošos zīmola „Alice + Olivia” svārkos 275 sterliņu mārciņu (362 eiro) vērtībā. Viņa apģērbam pieskaņojusi „Sarah Cant” cepurīti un rokās nesa dizaineres Steisijas Čanas darinātu „clutch” somiņu.

Māsa princese Beatrise bija izvēlējusies daudz dārgāku tērpu – 1695 sterliņu mārciņu (2233 eiro) vērtu zīda kleitu ar ziedu apdruku no „Burberry Prorsum” kolekcijas. Tērpam viņa pieskaņojusi melnu cepurīti ar baltu rozi, ko darinājusi cepurniece Nerida Freimane.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press