Vai aktiera Dzelzīša draudzene aizgājusi pie miljonāra?
Slavenības
2009. gada 11. maijs, 17:03

Vai aktiera Dzelzīša draudzene aizgājusi pie miljonāra?

Jauns.lv

Par šā pavasara gardāko kumosu mēļu trinējiem kļuvusi Dailes teātra aktiera Laura Dzelzīša (31) draudzene, pasākumu rīkotāja Alise Kolosova (27).

Deju grupas Dzirnas graciozā dejotāja Alise Kolosova baumu krustugunīs nokļuva, kad pirms pāris nedēļām uz SPA kompleksa ESPA Rīga atklāšanas svinībām ieradās kopā ar jaunu pavadoni. Dzeltenā prese nekavējoties ziņoja par iespējamo krīzi Alises attiecībās ar viņas līdzšinējo draugu — aktieri Lauri Dzelzīti.

Kā noskaidroja Kas Jauns, vīrietis, ar kuru kopā Dzelzīša mīļotā piedalījās SPA centra atklāšanā, ir turīgs latviešu uzņēmējs Vilmārs Vaiba (42), kuru paziņas dēvējot pat par miljonāru. Vaibam esot nopietns bizness Maskavā, bet pārsvarā viņš uzturoties Spānijas dienvidos, kur Marbeljas kūrortā īrē lepnu savrupnamu. Vēl nesen Vilmārs pa saulaino Spāniju vizinājies koši sarkanā Ferrari markas automašīnā, taču pirms dažiem mēnešiem, nespēdams novaldīt jaudīgo spēkratu, ietriecies stabā. Laimīgā kārtā Vilmārs izkūlies bez nopietnām traumām, taču auto pēc avārijas neesot bijis vairs labojams, un tagad Vilmārs Vaiba draugiem dižojoties ar savu jauno vāģi — baltu Ferrari... Savukārt vairāki cienījami Latvijas uzņēmēji, kuriem pieder īpašumi Spānijā, pērn piedalījušies manikīra un pedikīra salona Catherine Nail Collection atklāšanas svinībās, ko Vaiba bija uzdāvinājis savai mīļotajai meitenei Leldei Apsītei. Šā gada sākumā gan aprindās runāja, ka Vilmārs no draudzenes pašķīries un iepriekš dāvāto salonu uz laiku slēdzis.

Vai patiesi laikā, kad teātros aktieriem samazina algas, Laura Dzelzīša sirdsdāma būtu populāro aktieri pametusi, lai ļautos vieglai dzīvei kopā ar miljonāru? „Mēs ar Vilmāru esam tikai labi draugi. Esam pazīstami jau sen un kopā uz pasākumu aizgājām, jo ilgāku laiku nebijām tikušies: viņš dzīvo Spānijā,” situāciju žurnālam Kas Jauns skaidro Alise Kolosova, sakot, ka par savām attiecībām ar aktieri Dzelzīti nekādus komentārus sniegt nevēlas. „Par privāto dzīvi vairs neizteikšos. Reiz man attiecību komentēšana izvērtās visai nepatīkami,” laipna, taču vārdos skopa ir Kolosova, kura jau ilgāku laiku pati strādā algotu darbu un ir pasākumu rīkotājaģentūras Chocolate Events projektu vadītāja. Par to, ka Dzelzīša mīļoto ar turīgo uzņēmēju saista vien draudzīgas attiecības, pārliecināti arī abu kopīgie draugi. „Vilmārs atkal ir kopā ar Leldi. Turklāt Lelde ir Alises labākā draudzene!” Kas Jauns atklāj kāda Kolosovas un Vaibas kopīga paziņa, piebilstot, ka manikīra salonam Vilmārs pašlaik meklējot jaunus īpašniekus, bet viņa īstā draudzene Lelde no nagu kopšanas pārgājusi uz nekustamo īpašumu biznesu un darbojas kā starpniece savrupnamu īrēšanā Spānijā.

Baiba Butkovska, Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Ziders, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva