Kā izmainījies "Beverlihilsas" Brendons. FOTO
Džeisons Prīstlijs aizvadītā gada 30. decembrī un 1990. gadā, kad tikko sāka uzņemt seriāla „Beverlihilsa 90210” pirmo sezonu.
Slavenības
2017. gada 8. janvāris, 12:27

Kā izmainījies "Beverlihilsas" Brendons. FOTO

Jauns.lv

Aktieris Džeisons Prīstlijs (47) atveidoja Brendonu Volšu deviņdesmitajos gados populārajā seriālā „Beverlihilsa 90210”. Kopš seriāla uzņemšanas pagājis jau vairāk nekā 25 gadu. Vai vari vēl atpazīt Brendonu?

Džeisons Prīstlijs seriālā „Beverlihilsa 90210” atveidoja aktrises Šenonas Dohertjas tēlotās Brendas dvīņubrāli Brendonu. Lai gan par Šenonas nešpetno raksturu klīst daudz valodu, abi draudzību saglabājuši arī pēc seriāla beigām. Tagad, kad Dohertija cīnās ar krūts vēzi, savu atbalstu paudis arī viņas „Beverlihilsas” laiku kolēģis Džeisons Prīstlijs.

Viņš nosaucis Šenonu par „neticami drosmīgu”, kad aktrise sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfijas, kurās parāda noskūto galvu. Prīstlijs savai ekrāna dvīņumāsai novēl izveseļošanos un prognozē, ka viss beigsies labi. Viņš Šenonu sauc par brašu un sīkstu cīnītāju. „Es zinu, ka viņa izcīnīs šo cīņu un viņai viss būs labi,” norādījis Prīstlijs.

Džeisons Prīstlijs jau vairāk nekā 11 gadus ir laimīgi precējies ar grima mākslinieci Naomi Laudu. 2007. gadā pāris sagaidīja pasaulē meitu Āvu Veroniku, bet divus gadus vēlāk kļuva par vecākiem dēlam Dašīlam Orsonam.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press