Pugačova piespiež Kirkorovu notievēt par vairāk nekā 20 kg
Pirms gada Filips Kirkorovs nekautrējās iziet sabiedrībā, demonstrējot savu, ja tā var izteikties, alus punci. Tagad viņš ir krietni notievējis.
Slavenības
2016. gada 1. jūnijs, 05:29

Pugačova piespiež Kirkorovu notievēt par vairāk nekā 20 kg

Jauns.lv

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova, kas šovasar pāris mēnešus mitināsies Jūrmalā, publiski kauninot Filipu Kirkorovu, veicinājusi popmūzikas karaļa svara samazināšanos par vairāk nekā 20 kilogramiem.

Pēdējā laikā Filips Kirkorovs (49) izskatās daudz labāk nekā, piemēram, pirms gada. Viens no iemesliem, kāpēc mainījies Kirkorovs, ir tas, ka estrādes zvaigzne apbraukā pasauli ar savu jaunāko šovu „Es”, kurš, protams, prasa daudz spēka, izturības un enerģijas. Pirms šova laišanas klajā Kirkorovs sūkstījās, ka viņam ļoti grūti iebilst mājkalpotājas Ļusjas aktivitātēm ik pa laikam „iesmērējot” viņam kolu, šad tad izcepot viņam tik ļoti smeķējošo Napoleona kūku vai barojot ar kraukšķīgajiem kartupelīšiem siera mērcē. Tāpat viņš klāstīja, ka mūziķa darbs ir nežēlīgs pret viņa ķermeņa formām. „Pirms koncertiem es nevaru baroties, jo pieēdies nespēju uz skatuves nebēdnīgi diet un līksmot. Savukārt pēc koncerta visas pieklājīgās ēstuves jau ir ciet un nekas cits neatliekt, kā mieloties ar benzīntankos pieejamajiem sportiskās formas bojātājiem. No rīta pēc tāda koncerta divi kilogrami dzīvsvara ir klāt noteikti,” ziņoja Kirkorovs.

Šo popzvaignes gaušanos neizturēja Filipa bijusī sieva Alla Pugačova, kas pirms šova parādīšanās dienasgaismā Kirkorovam publiski veltīja neglaimojošas piezīmes: „Filip, kā tev nav kauna? Tu uzaicini slavenu režisoru, lai viņš izveido tev šovu, tērē tik daudz naudas, bet pats esi izlaidies. Saņemies!” Kirkorovs uz bijušo laulāto neapvainojās, bet ieklausījās. Drīz pēc tam viņš vērsās pie Tīnas Kandelaki, kas pēdējā laikā teju vai visu savu dzīvi pavada trenažieru zālē pēc padoma un ierosmes. Rezultātu ilgi nebija jāgaida – Filips īsā laikā zaudēja aptuveni 20 kilogramu liekā svara. Šobrīd Filipa ir vēl mazāk un viņš jau atzinies, kā to panācis. „Man visu mūžu ir tendence uz lieko svaru. Kā es ar to cīnos? Variantu jau nav daudz, un recepte būtībā ir viena. To jau sen izteikusi Maija Pļisecka – jābeidz rīt! Un to es arī daru. Man gan ir mazliet ķēpīgi, jo laikā, kad strauji pārtraucu ēst, kļūstu nikns. Tad ieslēdzos mājās, lai nenorautos un nekļūtu nikns kā suns. Ar laiku pierodu pie nerīšanas un tad jau drīkstu arī parādīties sabiedrībā,” ziņo Filips.


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva, Instagram