Pat TIK resns cilvēks var būt nopelniem bagāts atlēts! VIDEO
Lai arī viņa svars ir tik tiešām milzīgs - vairāk kā 200 kg -, viņš pamatoti var sevi saukt par sportistu.
Trakā pasaule
2016. gada 2. jūnijs, 18:07

Pat TIK resns cilvēks var būt nopelniem bagāts atlēts! VIDEO

Jauns.lv

Lai arī šis vīrietis neizskatās pēc sportista, viņš tomēr tāds ir. Vēl vairāk - Dereks Mičels var lepoties ar lielu skaitu medaļu.

Dereks Mičels ir patoloģiski aptaukojies amerikānis, kurš tomēr nesēž dīvānā pie TV, stumjot vēderā hamburgerus. Šis cilvēks katru dienu dodas skriet, un vismaz reizi mēnesī, veicot 5 kilometru distanci, piedalās dažādos maratonos un labdarības skrējienos. Šobrīd kanzasietis sver 254 kilogramus. Skriešanu Dereks uzsāka 2014.gadā, kad viņa svars bija krietni lielāks - 283 kilogrami. Ikdienas sportošana palīdzējusi svaru nomest.

Jaunais cilvēks sāka apvelties jau vidusskolas laikā, taču pirms pieciem gadiem viņam diagnosticēja vēžā audzēju, kas ļoti ietekmēja vielmaiņu. Dereks strauji sāka pieņemties svarā, neskatoties uz to, ka ēda visnotaļ veselīgi. Tagad viņam ir 35 gadi, un jau vairākus gadus viņš skriešanas veidā cīnās ar aptaukošanos. Šī gada 1.janvārī vīrietis apsolīja sev 2016.gadā noskriet vismaz trīsdesmit 5 kilometru sacensības, un turpināt samazināt savu svaru. Vairāk par apņēmīgo Dereku skaties video:


Kasjauns.lv