Apprecējusies skaistā teoloģe Anna Lieckalniņa. Apsveicam! FOTO
Žilbinoši skaista un laimīga Anna izskatās savā kāzu dienā kopā ar vīru Rafaelu.
Slavenības
2016. gada 3. jūnijs, 19:01

Apprecējusies skaistā teoloģe Anna Lieckalniņa. Apsveicam! FOTO

Jauns.lv

Savulaik par seksīgāko Latvijas sievieti atzītā daiļava un diplomētā teoloģe Anna Lieckalniņa (33), kas pērn piedalījās TV šovā "Dejo ar zvaigzni", šodien, 3. jūnijā, mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti, uzņēmēju Rafaelu Krimelu (40).

Personības izaugsmes trenere un pasākumu organizatore Anna Lieckalniņa ne vienu vien vīrieti ir apbūrusi ar savu šarmu, bet līdz šim ne ar vienu no pielūdzējiem nav devusies pie altāra. Šodien kādreizējā TV seja jāvārdu teica uzņēmējam Rafaelam Krimelam, ar kuru viņa ir kopā jau krietnu laiku. Par priecīgo notikumu savā dzīvē viņa ziņo arī sociālajā vietnē facebook.com, ierakstot īsu komentāru par šodien notikušajām kāzām: „Šodien mēs dzīvi svin’!”

Annai attiecības ar sportiskiem vīriešiem

Ar īstās mīlestības meklējumiem Annai līdz šim klājies dažādi. Laikā, kad vēl mācījās vidusskolā, viņa uzsāka attiecības ar basketbolistu Aigaru Vītolu, un pasaulē nāca arī abu meita Annija, taču pāra kopdzīvei nebija lemts garš mūžs. Pēc šķiršanās Aigars nodibināja jaunu ģimeni, bet Anna vairākus gadus bija sava īstā vīrieša meklējumos, draudzēdamās gan ar mārketinga speciālistu un toreizējo LNT izpilddirektoru Guntaru Traubergu, gan uzņēmēju Jāni Grūbi un arī mūziķi Kristiānu Kornu.

Sabiedrībā visvairāk apspriestās attiecības skaistulei gan bija ar slaveno hokejistu Sandi Ozoliņu. Apmeklējot pasākumus, viņi allaž radīja harmoniska un mīloša pāra iespaidu. Abu tērpi vienmēr bija perfekti saskaņoti, acis staroja un sejas rotāja smaids. Jāatzīst, ka Anna Lieckalniņa un Latvijas izlases, kā arī hokejkluba Dinamo Rīga kādreizējais kapteinis Sandis Ozoliņš bija tuvu tam, lai abi kļūtu par precētu pāri. Staltais sportists Annu bildināja, tomēr līdz kāzām viņi nenonāca, jo biežās nesaskaņas abu attiecībās izrādījās šķērslis kopīgai nākotnei. Attiecību laikā abi uz vairākiem mēnešiem pašķīrās, bet pēc tam atkal atjaunoja kopābūšanu, apgalvojot, ka jūtas laimīgi. Abu mīla izplēnēja pirms pāris gadiem, un bijušo mīlētāju paziņas mēļoja, ka šīs attiecības izjukušas it kā atšķirīgo raksturu un temperamentu dēļ.

Tagad kopā ar uzņēmēju

Ja līdz šim Anna priekšroku deva ar sportu saistītām personām, tad nu viņa izvēlējusies turīgu uzņēmēju Rafaelu Krimelu. Viņš darbojas reklāmas jomā un tāpat kā Anna ir aktīvās atpūtas cienītājs, kā arī aizraujas ar motobraukšanu. Arī Anna pēdējā laikā kaismīgi nododas braukšanai ar motociklu un dažkārt redzēta pārvietojamies ar mīļotā vīrieša moci. Gaismas un vizuālās reklāmas firmas Reko īpašnieks pēc krietna laika draudzības lūdzis Annas roku, un attiecības vainagojušās ar iestūrēšanu laulības ostā.

Annas līgavainis ir divu bērnu tēvs. No iepriekšējām attiecībām viņam ir meita Elza (13) un dēls Rinalds (5). Laulībā ar iepriekšējo sievu Elīnu Dālbergu (38) Krimels nodzīvojis desmit gadu, bet pērn jūnijā šī savienība oficiāli šķirta.

Portāls Kasjauns.lv sirsnīgi sveic jauno ģimeni!

Kasjauns.lv/ Foto: facebook.com