Kāda sakritība! Sievasmāte parādās 15 gadus pirms puiša kāzām. FOTO
Tālajā 2000. gadā abi, izrādās, bija pavisam tuvu viens otram. Milzīgajā Ķīnā ar tās prāvo iedzīvotāju miljonu skaitu tas šķiet kas neticams.
Trakā pasaule
2016. gada 9. jūnijs, 05:37

Kāda sakritība! Sievasmāte parādās 15 gadus pirms puiša kāzām. FOTO

Jauns.lv

Liktenīga sakritība atklājusies kāda jauna vīrieša un viņa mīļotās dzīvē - pētot ģimenes fotoalbumus, atklājies, ka jaunais vīrs savas sievasmātes vismaz auru varēja sajust jau 15 gadus pirms iemīlējās viņas meitā un apprecējās.

Šī gada 29.maijā gredzenus mija pāris no Ķīnas - 25 gadus vecā Lū un 30 gadus vecais Žangs Hedongs. Abi iepazinās pērn, kad tos sapazīstināja kopīgi draugi. Jaunie cilvēki samīlējās un nosprieda, ka jāprecas. Kāzu svinībām tika gatavots tāds kā atmiņu ceļojums, kad paši un viesi varēja atskatīties uz gadiem, kas aizvadīti vienam bez otra... Liels bija pārsteigums, kad atklājās: 2000.gadā vienā un tajā pašā vietā vienlaicīgi bija gan līgavas māte, gan pats līgavainis (toreiz vēl uz pusi jaunāks)! Abi šie cilvēki apmeklēja slavenu budistu templi vienā no plašās Ķīnas provincēm, kur Žangs pozēja drauga fotoaparātam. Viņam aiz muguras stāvēja kundze sarkanā jakā, izrādās - nākamā sievasmāte. Tas ir gluži neticami, ja ņem vērā, cik liela ir Ķīna, cik daudz tur ir cilvēku....

"To ieraugot, es iekliedzos - vai tas var būt???" par neticamo sakritību stāsta jaunā sieva. Viņa Ķīnas medijiem paskaidroja, ka labi atceras tā dēvēto "milleniumu" jeb tūkštošgades maiņu, kad mamma ar tēti devusies paceļot. Viņu ģimenes albumā glabājas vairāki foto no konkrētās dienas pie budas tempļa; vīra tajos gan nav. Toties sievasmāte uzmirdz Žanga albumā.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no dailymail.co.uk

Tēmas