Princis Harijs slepus satiekas ar dziedātāju Eliju Gouldingu
Princis Harijs un dziedātāja Elija Gouldinga 2011. gadā. Lai gan abi pazīst viens otru jau sen, romantiskas jūtas viņiem uzplaukušas vien dažu pēdējo nedēļu laikā.
Slavenības
2016. gada 9. jūnijs, 14:14

Princis Harijs slepus satiekas ar dziedātāju Eliju Gouldingu

Jauns.lv

Iespējams, ka mums „Positivus” festivālā būs tā iespēja redzēt nākamo Lielbritānijas princesi. Baumo, ka princim Harijam (31) esot romantiskas jūtas pret britu dziedātāju Eliju Gouldingu (29).

Pēc šķiršanās no draudzenes Kresidas Bonasas, princis Harijs jau divus gadus ir viens bez mīļotās meitenes līdzās. Taču tas tuvākajā laikā varētu mainīties.

Princis, kurš šobrīd ir piektais rindā uz Lielbritānijas troni, nesen manīts Berkšīrā notiekošajā „Audi Polo” pasākumā, lieliski pavadām laiku kopā ar dziedātāju Eliju Gouldingu. Aculiecinieki teic, ka viņi abi bijuši „kā apmāti viens ar otru”. Viņi lielāko daļu laika pavadījuši viens otram līdzās, daudz smējušies un apskāvuši viens otru. Kāds no pasākuma apmeklētājiem pat apgalvo, ka romantiski noskaņotais pārītis paslēpies zem liela pleda un ļāvies skūpstam.

Kāds no prinča Harija paziņām atklāj, ka pēc polo spēles rīkota vēla nakts ballīte, kur slavenībām par lielu atvieglojumu, fotografēšana bijusi strikti aizliegta. „Harijam pēc polo spēles ļoti gribēja turp iet – viņš ballītē gan iedzēra, gan dejoja,” laikraksta „The Sun” pārstāvim izteicies zinātājs. „Burziņu apmeklēja plašāka sabiedrība, ieskaitot [aktieri] Tomu Hārdiju. Taču Harijs un Elija visu nakti vērās tikai viens uz otru. Daudz laika viņi pavadīja ārā, sēžot viens otram līdzās zem plediem. Abi redzēti arī skūpstāmies pirms Harijam bija jādodas prom, jo viņam nācās gatavoties polo spēlei nākamajā dienā. Elija ballīti pameta piecas minūtes vēlāk.”

Harijs un Elija ir labi draugi kopš 2014. gada, kad Elija uzstājās Harija rīkoto „Invictus Games” noslēguma koncertā. Pazīstami viņi bija jau dažus gadus pirms šī pasākuma, taču abu attiecības kļuvušas romantiskas vien dažu pēdējo nedēļu laikā, – apgalvo vārdā nenosaukti paziņas.

Anonīmais ziņu pienesējs gan norāda: lai gan Harijs atzinies, ka viņam ļoti patīk Elija, karaļnams varētu liegt princim veidot attiecības ar šo dziedātāju, jo viņa ir slavenība.

Elijai jau sen izveidojušās draudzīgas attiecības ar britu karaļnama jauno paaudzi. Viņa uzstājās Harija 30. dzimšanas dienas svinībās 2014. gada septembrī un ar savu mūziku priecēja prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas kāzu viesus 2011. gada aprīlī. Vēl pirms viesošanās karaliskajās kāzās kādā no intervijām Gouldinga atzina: „Viņi ir mani draugi. Uzstāšanās kāzās nerada neērtību, jo es viņus labi pazīstu.”

Šā gada martā Elija izšķīrās no drauga grupas „McFly” basģitārista Dagija Pointera. Viņi bija kopā divus gadus, taču šajā laikā vairākas reizes šķīrās un atkal salaba. 

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press