Cīņa par mirušā Prinsa naudu izvēršas intrigu pilna - uzradies "dēls", bardaks biznesos...
Jaunumi lietā: tiesa atļauj Prinsa mantojuma pārvaldītājiem sakārtot dziedātāja biznesa darījumus.
Slavenības
2016. gada 9. jūnijs, 21:33

Cīņa par mirušā Prinsa naudu izvēršas intrigu pilna - uzradies "dēls", bardaks biznesos...

Jauns.lv

Tiesa trešdien atļāvusi amerikāņu dziedātāja Prinsa mantojuma pagaidu pārvaldītājiem sakārtot slavenā mūziķa biznesa darījumus, neskatoties uz iebildumiem no ieslodzīta vīrieša, kurš izdodas par Prinsa dēlu.

Mineapolisas tiesa norādīja, ka administratoram "Bremer Bank" "jārīkojas apdomīgi, lai gūtu finansiālu labumu" no aprīlī mūžībā aizgājušā Prinsa mantojuma.

"Tiesa apzinās, ka mantojuma pārvaldnieki, visticamāk, nevarēs laikā samaksāt visus nodokļus, procentus un, iespējams, sodanaudas," sacīja tiesnesis Kevins Eide.

Tā kā "Bremer Bank" par mantojuma administratoru iecelta uz neilgu laiku, maz ticams, ka divu mēnešu laikā tiks atrisinātas visas mantojuma lietas, uzsver tiesnesis.

"Bremer Bank" atklāja, ka plānojot nolīgt izklaides industrijas ekspertus, lai varētu aprēķināt mantojuma kopējo vērtību. Tiek lēsts, ka tā varētu būt no 100 līdz 300 miljoniem ASV dolāru (no 88 līdz 264 miljoniem eiro).

Banka arī pieļauj, ka varētu mēģināt nopelnīt ar Prinsa "Paisley Park" kompleksu, kurā bija ierīkota moderna ierakstu studija un Prinsa dzīvesvieta. Apmeklētāji tajā tika pieņemti tikai tad, kad Prinss tur rīkoja ballītes.

Maijā uz Prinsa mantojumu pieteicās 39 gadus vecs vīrietis, kurš patlaban atrodas ieslodzījumā. Kārlins Viljamss apgalvo, ka esot Prinsa dēls, un pieprasa veikt DNS analīzes, lai to pierādītu.

Viljamsa advokāts iebilda pret "Bremer Bank" prasību nokārtot Prinsa finanšu saistības, norādot, ka pašlaik prioritāte esot Prinsa mantinieku apzināšana.

Viljamss ir mazpazīstams reperis no Kanzasas, kurš savās dziesmās nopēlis Prinsu. Ja Viljamss patiešām izrādīsies Prinsa dēls, viņš varētu kļūt par mūziķa vienīgo mantinieku.

Viljamss patlaban Florensas federālajā cietumā Kolorādo štatā izcieš sodu par neatļautu ieroču glabāšanu zagtā automašīnā. Viņu plānots atbrīvot tikai 2020.gadā.

Viņa māte Mārša Viljamsa sacījusi, ka 1976.gada jūlijā satikusi Prinsu "Midwest Hotel" viesnīcā Kanzasā. Viņa ar mūziķi dzērusi vīnu un pēc tam devusies uz Prinsa viesnīcas istabu.


LETA/Foto: Vida Press/LETA 

Tēmas