10 gadu garu kopābūšanu svin pasaulē īsākais pārītis. VIDEO
Viņi iepazinās internetā. Puisim meitene iepatikusies uzreiz, taču Katjuša sākumā pielūdzēju pat „bloķējusi”.
Trakā pasaule
2016. gada 10. jūnijs, 14:32

10 gadu garu kopābūšanu svin pasaulē īsākais pārītis. VIDEO

Jauns.lv

Neviltots dzīvesprieks staro no Paulo un Katjušas – liliputiem, kuri pirms 10 gadiem iepazinās internetā, samīlējās un kļuva par pāri.

Brazīliešo Paulo Gabriels (30) un Katjuša Hošino (26) cer iekļūt Ginesa rekordu grāmatā kā pasaulē vienīgais pāris, kuriem abiem ir viena kaite – distrofiskā displāzija, abu garums nepārsniedz trīs pēdas. Vīrietis ir 88,3 centimetru garš, viņa sirdsmīļotā nedaudz garāka, proti, 89,4 centimetri. Paulo strādā par juridisko sekretāru, un darba vajadzībām viņš izmanto speciāli sev pielāgotu auto, bet Katjuša ir īpašniece pati savam skaistumkopšanas salonam, kurā turklāt viss ir pielāgots viņas auguma vajadzībām.

Abi iepazinās interneta tiešsaistē. „Man viņa šķita ļoti skaista jau no pirmā acu skatiena,” britu tabloīdam „Mail Online” stāsta Paulo. Taču tā nelikās Katjušai. Tagad viņa par to smejas, taču nenoliedz – pirmā reakcija nebija kavalierim glaimojoša. Viņa vīrieti pat nobloķējusi internetā! „Viņam bija prasts piegājiens – vienkāršas, neinteresantas frāzes,” tagad atceras Katjuša. Lai kā Paulo centies flirtēt, meitene atbildēja, ka puisis viņu garlaiko.

Pēc dažām dienām gan viņa pielūdzēju „atbloķējusi”, un mirkli tūdaļ izmantoja Paulo. Abi komunicējuši nu jau pieklājīgā veidā, un pēc dažām dienām Paulo devies braucienā uz diezgan tālu pilsētu pie izredzētās, pēc piecām dienām viņi sāka iet uz randiņiem un pēc 4 gadiem pazīšanās gadiem meta kauliņus kopā, uzsākot kopdzīvi. Paulo bija Katjušas pirmais draugs un partneris, un nu abi svin kopābūšanas desmitgadi. „Mēs esam kā normāls pāris, tikai īsāki par citiem,” viņi smejot saka.

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas