39 gadus vecā Roze: "Tagad jūtos seksīgāka nekā jebkad agrāk!" VIDEO
Jebkura sieviete ir skaista, ja vien ir pārliecināta par sevi.
Trakā pasaule
2016. gada 13. jūnijs, 15:02

39 gadus vecā Roze: "Tagad jūtos seksīgāka nekā jebkad agrāk!" VIDEO

Jauns.lv

Kopš 13 gadu vecuma Roze Geila darījusi visu, lai ietu pret māti dabu, kura viņu apveltījusi ar ko tādu, ko vairums cilvēku sauktu par šausmīgu nelaimi.

Kad pubertātes periodā sāka augt ķermeņa apmatojums, Geila negaidīja, ka tas izteikti parādīsies arī ne tajās vietās, kur pierasts to redzēt. Meitenei sāka augt vīrišķīgas spalvas uz rokām, kājām un arī tikai vīriešiem raksturīgās vietās – uz krūtīm un vaigiem. 25 gadu garumā Roze apmatojumu skuva un veica vēl dažādas citas manipulācijas, lāzerepilāciju ieskaitot, lai tikai neizskatītos pēc vīrieša. Diemžēl  ar apmatojumu ir tā – jo intensīvāk to apkaro, jo stingrāki izaug jaunie matiņi. Roze skuvās katru rītu pirms iešanas uz skolu. Lēdija arīdzan atklāj, ka viņai bijuši pāris draugi, ar kuriem iets uz randiņiem, tomēr katru reizi bijušas bailes, ka „mans lielais noslēpums tiks atklāts”.

Taču tad ellei tika pielikts punkts, un to izdarīja viņa pati. Tikai nupat, savas dzīves 39.gadā amerikāniete Roze nolēma pieņemt sevi. Un iemīlēt sevi tādu, kāda viņa ir. Viņa vairs nelieto skuvekļus un necīnās ar ūsām un bārdu! „Tagad jūtos pašpārliecināta. Un seksīgāka nekā jebkad agrāk,” saka Oregonā mītošais daiļums vārdā Roze Geila. Vairāk par neparastās lēdijas neparasto dzīvi skaties video!

Stāsts par sievieti ar ūsām un bārdu: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no metro.co.uk