Liene Greifāne zelta zivtiņai sarīko burbuļvētru. FOTO
Nepārprotiet, dziedātāja Liene Greifāne nedzer no akvārija imitācijas. Restorāna atklāšanā viņa steidza palīgā, kad pamanīja – uz galda nelielā traukā peldoša zivtiņa, viņasprāt, smok.
Slavenības
2016. gada 17. jūnijs, 04:39

Liene Greifāne zelta zivtiņai sarīko burbuļvētru. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāju Lieni Greifāni, kas pēdējā laikā metusies režisora darba apgūšanā, portāls Kasjauns.lv sastapa kāda restorāna atklāšanā, rosoties ap glāzi. Tajā starp gliemežvākiem un ūdenszāli peldēja zelta zivtiņa.

Pasākums noritēja uz kuģīša un brauciens bija pa likteņupi Daugavu. Tā kā laika apstākļi nebija vēlīgi – pamatīgi lija – restorāna atklāšanas goda viesi teju trīs stundas pavadīja kuģīša ēstuves zonā.

Baroja uz kuģīša ne pa jokam, bet cik tad ēdīs un dzers. Ja citi viesi bija ieradušies ar savām otrajām pusītēm, tad Lienei vīra nebija līdzi, un viņu pārņēma tāda kā garlaicība. Bet tad, pamanījusi uz galda vāzi ar zelta zivtiņu, viņa izdomāja draiski „pakomunicēt” ar tā dēvēto trīs vēlēšanu piesolītāju, jo Lienei izskatījās, ka zelta zivtiņa skābekļa trūkuma dēļ ir tāda nīkulīga.

Sākumā Liene ar kokteiļsalmiņu pamaisīja ūdeni traukā. Bet šķita, ka ar tādām darbībām zivtiņai nav pietiekami līdzēts. Ievietojusi traukā kokteiļsalmiņu, Liene pūta tā, ka burbuļi gāja pa gaisu. Burbuļvētra zivtiņai nebija ilga – piesātinājusi ūdeni ar gaisu, Liene nodarbei meta mieru. Un izskatījās, ka zivtiņai patika tas, ko paveica Liene, jo zivtiņa jestrāk sāka plosīties pa trauku.

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders