Jau vismaz 10. reizi izrādās, ka pasaules skaistākā sieviete nav stāvoklī
Pirms pāris dienām slavenību žurnāls „InTouch” vēstīja, ka Dženifera Anistone 47 gadus vecumā ir sava pirmdzimtā gaidībās. Taču tagad aktrises pārstāvis šo ziņu noliedzis kā nepatiesu. Tāpat kā visās citās iepriekšējās reizēs...
Slavenības
2016. gada 17. jūnijs, 12:50

Jau vismaz 10. reizi izrādās, ka pasaules skaistākā sieviete nav stāvoklī

Jauns.lv

Ikreiz, kad Holivudas aktrise Dženifera Anistone (47) manīta ar nedaudz apaļīgāku vēderiņu, sabiedrībā izskanējušas baumas, ka viņa ir bērna gaidībās. Arī šonedēļ paklīdušas tādas runas, taču aktrises preses pārstāvis tās kārtējo reizi noliedzis...

Slavenību žurnāls „People” šogad atzinis aktrisi Dženiferu Anistoni par skaistāko sievieti pasaulē. Pirmo reizi šis izdevums aktrisi „kronēja” par skaistāko jau 2004. gadā. Iepriekšējos gados par skaistākajām žurnāls „People” atzinis aktrises Sandru Bulloku un Lupitu Njongo, kā arī dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu.

Nedēļas vidū žurnāls „InTouch” vēstīja, ka aktrise Dženifera Anistone un viņas vīrs aktieris un scenārists Džastins Terū (44) esot sava pirmdzimtā gaidībās. Gaidāmo mazuli viņi nodēvējuši par „brīnumbērnu”, jo aktrise jau sasniegusi 47 gadu vecumu, kad mazuli ieņemt izdodas vairs tikai retajai.

Secinājums par to, ka Anistone ir māmiņas cerībās izdarīts pēc tam, kad atklātībā nonākušas aktrises un viņas vīra brīvdienu fotogrāfijas no Bahamu salām. Pludmalē uzņemtajos attēlos redzamas, ka aktrise nav tik slaida kā agrāk un viņai ir apaļīgs vēderiņš. Ziņu par grūtniecību izdevumam it kā apstiprinājis arī kāds, kurš uzdevies par aktrises labu paziņu. „Viņa un Džastins ir ekstāzē,” vēstīja vārdā nenosauktais ziņu pienesējs. „Džena jau gadiem ilgi gribēja bērnu no Džastina. Ziņa par mazuli nāca sliktā laikā – viņa tikko kā zaudēja māti un gandrīz izšķīrās no vīra. Taču tagad šī negaidītā grūtniecība dzīves sliktākos mirkļus pārvērtusi pašos labākajos.”

Diemžēl arī šoreiz, tāpat kā vismaz desmit iepriekšējās reizes, ziņa par grūtniecību izrādījusies tikai bauma. „Viņa nav stāvoklī,” izdevumam „New York Post” apliecinājis aktrises pārstāvis.

Par Dženiferas grūtniecību baumoja tūlīt pēc tam, kad viņa atgriezās no medusmēneša ceļojuma un, dodoties ikdienas krosiņā, izskatījās apaļīgāka nekā ierasts. Savukārt vēl gadu pirms kāzām, šis pats slavenību žurnāls „InTouch” apgalvoja, ka aktrise esot ceturtajā grūtniecības mēnesī, un šajā reizē tās neesot tenkas. Izdevums vēstīja, ka aktrise ilgāku laiku apmeklējusi mākslīgās apaugļošanas klīniku un šie centieni nesuši rezultātu. Arī toreiz, rakstot par grūtniecību, „InTouch” mazuli nodēvēja par „brīnumbērnu”, jo aktrise tik ilgi pie tā centusies tikt.

Par grūtniecību tenkoja arī agrāk. Reiz, kad Dženifera ar Džastinu Terū bija devusies uz „Oskara” balvu ceremoniju, baumas par mazuli raisīja tas, kā pāris iepozēja uz sarkanā paklāja. Džastins bija roku uzlicis uz Dženiferas vēdera un ar to pietika, lai daudzi pieņemtu, ka viņi ir topošie vecāki.

Nevienā no šīm reizēm runas par grūtniecību nav izrādījušās patiesas.

Jau pirms trim gadiem Dženifera kādā no intervijām žēlojās, ka baumas par grūtniecību kļuvušas apnicīgas. Kamēr aktrise vēl nebija precējusies ar Džastinu Terū, tikpat bieži kā par iestājušos grūtniecību, tika baumots arī par to, ka pāris esot slepus apprecējies. „Kāpēc gan nepagaidīt, kamēr mēs paši ar prieku esam gatavi ko paziņot? Kuram gan ir vajadzīga šī minēšana,” dusmojās aktrise.

Pievienojam dažas galerijas, kad fotogrāfiju dēļ maldīgi uzskatīts, ka Dženifera Anistone ir mazuļa gaidībās.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press