Kolorītā komiķe tik labi pelna, ka nopērk otru māju Holivudhilsā. FOTO
Komiķe Rebela Vilsone par 2.95 miljoniem ASV dolāru nopirkusi otru māju Holivudhilsā, kas ir turpat kaimiņos jau esošajai. Turklāt viņai izdevies cenu nokaulēt par ceturtdaļu miljona!
Slavenības
2016. gada 20. jūnijs, 05:30

Kolorītā komiķe tik labi pelna, ka nopērk otru māju Holivudhilsā. FOTO

Jauns.lv

Austrālijā dzimusī aktrise, stand-up komiķe un rakstniece Rebela Vilsone (36) par darba trūkumu nevar sūdzēties, un par labu atalgojumu arī ne. Viņa nesen kā iegādājusies jau otru māju Holivudā. Un vienu arī Austrālijā...

Komiķei Rebelai Vilsonei jau pieder māja Holivudhilsā. Taču nesen viņa iegādājusies vēl vienu īpašumu, kaimiņos jau esošajam. Rebelai par ceturtdaļu miljona izdevies nokaulēt cenu un jauno māju viņa nopirkusi, samaksājot 2.95 miljonus ASV dolāru.

Šajā 370 kvadrātmetru lielajā īpašumā ir piecas guļamistabas un piecas vannasistabas. Saimnieku vannasistabā ir retro stila vanna, tualetes galdiņš un plaša dušas kabīne, kurā var mazgāties gan sēdus, gan stāvus. Virs vannas ir arī grezna lustra.

Pagalmā ir baseins un spa ar sālsūdeni, kā arī āra kamīns.

Ēka ir pavisam jauna, tā uzcelta vien aizvadītajā gadā.

Tagad Rebelai pieder divas mājas Holivudā. Iepriekšējo, kas ir nedaudz mazāka, komiķe iegādājās pirms diviem gadiem, par to samaksājot 2.2 miljonus ASV dolāru.

Runā, ka Vilsone nesen iegādājusies vēl vienu māju. Viņa esot nopirkusi īpašumu savā dzimtenē Austrālijā – netālu no Sidnejas.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press