Mega Raiena izkropļojusi sevi ar operācijām. FOTO
Mega Raiena tagad un laikā, kad bija viena no iemīļotākajām romantisko komēdiju aktrisēm.
Slavenības
2016. gada 20. jūnijs, 11:24

Mega Raiena izkropļojusi sevi ar operācijām. FOTO

Jauns.lv

54 gadus veco aktrisi Megu Raienu reiz dēvēja par romantisko komēdiju karalieni, bet nu viņa aizvien vairāk līdzinās komiksu varonim Džokeram.

Daudzi jo daudzi aktrisi Megu Raienu atceras pēc lomām filmās „Kad Harijs satika Salliju” („When Harry Met Sally...”), „Bezmiegs Sietlā” („Sleepless in Seattle”) un „Tev pienācis pasts” („You've Got Mail”). Pateicoties šīm un citām filmām Mega savulaik neoficiāli titulēta par romantisko komēdiju karalieni. Taču pēc tam, kad aktrise sāka aizrauties ar skaistumu uzlabojošajām plastiskajām operācijām, viņu filmēties sāka aicināt aizvien retāk un retāk. Pēdējo gadu laikā Raiena sev uzmanību piesaistījusi vairs tikai kā neveiksmīgu plastisko operāciju upuris. Nesen, apmeklējot „Tony” TV balvu ceremoniju, aktrise šokēja daudzus klātesošos ar savu spīdošo un it kā uztūkušo seju.

Megas Raienas seja ir ievērojami mainījusies: acu forma un pazodes zona izskatās pavisam citādi. Pati aktrise šīs izmaiņas komentējusi sekojoši: „Ir svarīgākas tēmas par to, kā sievietes izskatās un kā viņas noveco. Es mīlu savu vecumu. Mīlu savu pašreizējo dzīvi. Man patīk, ka tik daudz ko esmu uzzinājusi, patīk tas cilvēks, kādā esmu kļuvusi. Manā dzīvē ir bijuši brīži, kad esmu jutusies, ka rautos uz pusēm. Tagad jūtos viegli un brīvi. Domāju, ka šī sajūta atnāk ar gadiem. Mēs esam ieciklējušies runāt par ārieni un matu krāsu. Tas ir interesenti tikai piecas minūtes, un ne vairāk.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, AP/Scanpix/LETA, Reuters/Scanpix/LETA