Skarule pārvērtusies līdz nepazīšanai
Slavenības
2010. gada 31. marts, 06:37

Skarule pārvērtusies līdz nepazīšanai

Jauns.lv

Savulaik žilbinošā MTV Latvija vīdžejmeitene un TV šova Zvaigžņu lietus 2 vadītāja Žanete Skarule kopš aiziešanas no televīzijas krasi mainījusi savu dzīvesstilu un arī pati pārvērtusies līdz nepazīšanai.

Plašākai sabiedrībai Žanete Skarule kļuva pazīstama pirms trīsarpus gadiem, kad vērienīgā konkursā tieši smaidīgajai gaišmatei un tolaik vēl topošajam režisoram Mikam Ozoliņam tika uzticēts vīdžeju darbs jaunatklātajā TV kanālā MTV Latvija. Tiesa, aizvadītā gada sākumā ekonomiskās situācijas dēļ MTV Latvija uz laiku atteicās no vīdžeju pakalpojumiem, taču nu šo TV kanālu Latvijā vairs nerāda vispār. Savukārt pirms diviem gadiem Žanete saņēma piedāvājumu vadīt šovu Zvaigžņu lietus 2 LNT kanālā. Šeit Mika Ozoliņa vietu pie Žanetes sāniem ieņēma atraktīvais laika ziņu moderators Māris Grigalis, un dzirkstošais tandēms strauji iekaroja arī plašas publikas simpātijas.

Tomēr slavenību spožā dzīve, šķiet, tā īsti neaizrāva Žaneti. Nu viņa klusītēm pavirzījusies maliņā no saviesīgās dzīves dunas, sastapusi savu otro pusīti un TV ekrānos nelaužas. Aizvadītās vasaras nogalē Žanete pievērsās uzņēmējdarbībai un kopā ar draugu Ediju Vucēnu atklāja veikalu Pērle, ko paši veikala īpašnieki nodēvējuši par daudzfunkcionālu sociālu izklaides vietu. Pērlē bijusī TV seja tirgo dažādas lietotas preces, sākot no mēbelēm, skaņu tehnikas un beidzot ar apģērbiem. Turklāt šis veikaliņš popularitāti iemantojis arī kā atpūtas vieta ar īpašu auru — darbdienu vakaros un nedēļas nogalēs Žaneti un Ediju apciemo lērums draugu un paziņu, kas izslāpuši pēc karstām dejām un vīna. Jāteic, kopš Pērles atklāšanas Žanete Skarule reti sastopama slavenību ballītēs un citos saviesīgos pasākumos. Tā vietā viņa naktīs izklaidējas pati savā veikaliņā pie tur iekārtotās bāra letes.

Nevar nepamanīt arī krasās pārvērtības Žanetes Skarules ārienē. Savus blondos matus viņa ir nogriezusi un nu lepojas ar pavisam īsu zēngalviņu. Arī spožos un krāšņos tērpus Žanete ir noslēpusi dziļi skapī un nu pārsteidz ar pavisam vienkāršu un neuzkrītošu vintage stiliņu.

Diāna Lipsberga/Foto: Mārtiņš Purviņš, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva