Bībers nokrīt no skatuves! VIDEO
„Par laimi esmu kā kaķis un piezemējos uz kājām,” Džastins Bībers pēc kritiena mierināja satrauktos fanus koncertzālē.
Slavenības
2016. gada 21. jūnijs, 13:09

Bībers nokrīt no skatuves! VIDEO

Jauns.lv

Pēc tam, kad koncerta vidū bija piekārtojis bikses, kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (22) raitā solī devās tālāk pa izbūvēto skatuves mēli. Nepamanījis, kur skatuve beidzas, mūziķis sāpīgi un ar lielu blīkšķi nokrita no tās.

Dziedātājs Džastins Bībers devies sava albuma „Purpose” popularizēšanas pasaules turnejā un ar koncertu viesojās savā dzimtajā zemē Kanādā. Vakarā mūziķis uzstājās Saskatūnas „SaskTel Centra” arēnā. Starmeša gaismā Bībers nepamanīja skatuves malu un ar sāpīgu blīkšķi nokrita no nepilnus divus metrus augstā paaugstinājuma. Par laimi kritiens līdzi nav nesis nevēlamas sekas un mūziķis nekavējoties piecēlās, uzrāpās atpakaļ uz skatuves un turpināja koncertu.

„Par laimi esmu kā kaķis un piezemējos uz kājām,” Džastins mierināja satrauktos fanus tūlīt pēc tam, kad bija atkal atgriezies uz skatuves, taču nenoliedza, ka pats pamatīgi sabijies.

Šī nav pirmā reize, kad mūziķim nākas sāpīgi sasisties. Aprīlī koncertā Kanzassitijā Bībers paslīdēja uz salijušās slapjās skatuves un nokrita uz muguras.

„Viņam bieži gadās nokrist, vizinoties ar skrituļdēli,” piebilst arī dziedātāja paziņas.

Džastins Bībers nokrīt koncertā no skatuves Kasjauns.lv/Foto: AP/LETA