Čelsijai Klintonei piedzimis otrs mazulis. Vecvecāki staro laimē. FOTO
Čelsija Klintone kopā ar vīru Marku Mezvinski un vecākiem Bilu un Hilariju Klintoniem pozē pie slimnīcas, kurā pasaulē nācis viņas otrais bērns – dēliņš Eidans Klintons Mezvinskis.
Slavenības
2016. gada 21. jūnijs, 17:41

Čelsijai Klintonei piedzimis otrs mazulis. Vecvecāki staro laimē. FOTO

Jauns.lv

ASV prezidenta amata kandidāte Hilarija Klintone kļuvusi par vecmāmiņu savam otrajam mazbērnam. 18. jūnijā pasaulē nācis Čelsijas Klintones (36) un viņas vīra Marka Mezvinska (38) dēliņš Eidans Klintons Mezvinskis.

Hilarija Klintone staroja laimē, kad kopā ar vīru bijušo ASV prezidentu Bilu Klintonu bija ieradusies slimnīcā, lai kopā ar meitas ģimeni un jaundzimušo mazdēliņu dotos mājup.

Pašu pirmo mazā Eidana fotogrāfiju sociālajos tīklos publiskojusi Čelsija jau nākamajā dienā pēc bērna nākšanas pasaulē. „Sestdien pulksten 7:41 no rīta mūsu ģimenes un sirdis paplašinājās ar Eidana atnākšanu,” vēstīja Čelsija. „Mēs esam svētīti”. Dažas stundas vēlāk lepna par mazulīti, sociālajos tīklos bildi ar Eidanu uz rokām publiskoja arī vecmāmiņa Hilarija. Attēlā viņai blakus sēž opīti Bils, gādīgi apskāvis sievu un lūkojas uz mazdēliņu. „Mēs esam kā septītajās debesīs, Čelsija un Marks pasaulē sagaidījuši Šarlotes mazo brālīti. Esam pateicīgi par svētību,” rakstīja Hilarija. „Čelsijai un Eidanam klājas labi, viņi izbauda šo ļoti īpašo kopā būšanas laiku.”

Čelsija Klintone un Marks Mezvinskis ir precējušies nepilnus sešus gadus. Brālīti Eidanu mājās gaida 20 mēnešus veca māsiņa Šarlote.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press