Zlidnis pārvarējis attiecību krīzi un ģimenē gaidāms pieaugums
Kaspars Zlidnis ar dzīvesbiedri Diānu Urtāni un abu 3 gadus veco meitiņu Luīzi grupas “Gain Fast” jaunā albuma “Pāri laikam” prezentācijā.
Slavenības
2016. gada 22. jūnijs, 05:39

Zlidnis pārvarējis attiecību krīzi un ģimenē gaidāms pieaugums

Jauns.lv

Grupas "Gain Fast" solista Kaspara Zlidņa ģimene šogad kļūs kuplāka. Mūziķa mīļotā sieviete ir mazuļa gaidībās.

Mūziķis Kaspars Zlidnis atpazīstamību guva kā šova “Latvijas Zelta talanti 2010” uzvarētājs no Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības, un savulaik arī bija redzams arī TV ekrānos kā raidījuma “Kinomānija” vadītājs. Viņa sirdslieta ir darbs, mūzika, sportiska aizraušanās, bet pats svarīgākais ir ģimene - mīļotā sieviete, modes dizainere Diāna Urtāne un divas meitas. Paša Luīze un Diānas meita Hēra, kuras tēvs ir skandalozais polittehnologs Jurģis Liepnieks.

Jau decembrī Kaspara un Diānas ģimenei piepulcēsies vēl viena atvase. „Esam svētīti, un Dievs dāvās mums otru bērniņu. Tas ir notikums, par kuru ļoti priecājos un lepojos. Pašlaik Diāna ir gaidību pašā sākumā un tālab nezinām, kas gaidāms, dēls vai meita,” par priecīgo notikumu portālam kasjauns.lv teic Kaspars, kurš lepojas arī ar to, ka viņam izdevies saglābt ģimeni, kas bijusi uz izjukšanas robežas.

 

Kasjauns.lv/Foto: publicitātes, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva