Daiļā gleznotāja Ieva Kokoreviča nu godājama Rubeņa uzvārdā. FOTO
Bijušais kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis savu mīļo Ievu apņēmis par sievu.
Slavenības
2016. gada 23. jūnijs, 22:46

Daiļā gleznotāja Ieva Kokoreviča nu godājama Rubeņa uzvārdā. FOTO

Jauns.lv

Laulības saitēm sevi sējuši olimpietis, veiksmīgais kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis un viņa izredzētā, kādreizējā skaistumkonkursu dalībniece, tagad gleznotāja Ieva Kokoreviča.

Jaunlaulāto pāris savas īpašās dienas foto publiskojuši sociālajā tīklā "Facebook", un Ieva nomainījusi savu uzvārdu - viņa pārgājusi lauleņa uzvārdā, tāpēc tagad māksliniece dēvējama par Ievu Rubeni. Ieva maigā lepnumā attēlus komentē ar tekstu "Mans mīļais vīrs". Abi kāzas svinējuši īsu brīdi pirms saulgriežiem.

Gleznošanai Ieva Kokoreviča pievērsās aptuveni pirms četriem gadiem, kad pēc kāda ceļojuma vienkārši sajuta neizsakāmu vēlmi gleznot. „Pamēģināju un, kopš pirmo reizi paņēmu otas rokās, tās vairs neesmu nolikusi. Nespēju savu ikdienu vairs iedomāties bez šīs nodarbes. Tas, kas sākās kā vēlme pamēģināt, nu aizpilda lielu daļu manas ikdienas. Varu neatiet no molberta caurām dienām, un, gleznojot nudien pazūd laiks,” šogad aprīlī portālam teica skaistule. Tobrīd viņa prezentēja savu darbu izstādi "Mīlestība", kurā bija apkopoti pēdējo 2 gadu laikā tapušie darbi un kurus par labiem esam atzina arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis un viņa kundze. Protams, arī Mārtiņš Rubenis, kurš tobrīd vēl bija līgavaiņa statusā. Nu abi ir vīrs un sieva.


Kasjauns.lv/Foto: Facebook/Inta Mengiša