Robijs Viljamss pārdod savu šiko māju, kas vairs nav vajadzīga. FOTO
Britu mūziķis Robijs Viljamss par 11 miljoniem ASV dolāru pārdod šo māju Beverlihilsā, kas atrodas apsargātajā Malholandas rajonā. Robijam Losandželosā pieder vēl lielāka un greznāka māja, šī vairs nav vajadzīga.
Slavenības
2016. gada 24. jūnijs, 13:29

Robijs Viljamss pārdod savu šiko māju, kas vairs nav vajadzīga. FOTO

Jauns.lv

Britu dziedātājs Robijs Viljamss (42) nolēmis pārdot māju Beverlihilsā, kas ir tikai akmens sviediena attālumā no Parisas Hiltones, Kristīnas Agileras un Čārlija Šīna īpašumiem.

Britu dziedātājam Robijam Viljamsam un viņa ģimenei pieder grandioza māja Londonā, kurā ir 46 guļamistabas! Viņš to iegādājās pirms trim gadiem, samaksājot 17.5 miljonus sterliņu mārciņu (22.7 miljoni eiro). Taču no savas villas okeāna viņā krastā mūziķis nolēmis šķirties. Viljamss par 11 miljoniem ASV dolāru (9.7 miljoni eiro) pārdod grezno māju Beverlihilsā. Tajā ir 7 guļamistabas un vienpadsmit vannasistabas. Šis 995 kvadrātmetru lielais īpašums atrodas apsargātajā Malholandas rajonā. Viņam kaimiņos dzīvo sabiedrības dāma Parisa Hiltone, dziedātāja Kristina Agilera ar ģimeni un skandalozi slavenais aktieris Čārlijs Šīns.

Robijs šo īpašumu nolēmis pārdot, jo viņam Losandželosā pieder vēl jo lielāka un greznāka māja. Šī vairs nav vajadzīga. Pērn par 32.67 miljoniem ASV dolāru (29 miljoni eiro) mūziķis iegādājās lielu villu augstu Beverlihilsas kalnos, pie kuras ir arī garāža 11 automašīnām.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press