Megas Raienas bijušais vīrs no trešās sievas šķiras trešo reizi
Vēl pērnā gada nogalē aktieris Deniss Kveids un viņa trešā sieva nekustamo īpašumu aģente Kimberlija gāja roku rokā. Nu viņi šķiras. Turklāt prasību iesnieguši jau trešo reizi savas 12 gadus ilgās laulības laikā.
Slavenības
2016. gada 30. jūnijs, 16:03

Megas Raienas bijušais vīrs no trešās sievas šķiras trešo reizi

Jauns.lv

Lielai daļai sabiedrības aktieris Deniss Kveids zināms kā aktrises Megas Raienas bijušais vīrs. Pēc šķiršanās no Megas viņš apprecēja nekustamo īpašumu aģenti Kimberliju. Taču attiecības nav tik harmoniskas kā vēlētos – pāris jau trešo reizi tiesā iesniedzis šķiršanās dokumentus.

Aizvadīto 12 gadu laikā šī ir jau trešā reize, kad Deniss Kveids un viņa sieva Kimberlija vēlas šķirties un tiesā jau iesnieguši visus laulības šķiršanai nepieciešamos dokumentus.

Vai trešo reizi prāva noslēgsies ar šķiršanos? Abas iepriekšējās reizes pāris prasību atsauca.

„Pēc rūpīgas apdomāšanas, mēs ar Kimberliju esam nolēmuši izbeigt 12 gadus ilgušo laulību,” 62 gadus vecais aktieris pastāstījis portāla TMZ veidotājiem. „Šis lēmums pieņemts draudzīgi, izjūtos visdziļāko cieņu vienam pret otru. Mēs aizvien paliksim labi draugi un gādīgi partneri mūsu bērnu audzināšanā.”

Kimberlija Kveida (dzimusi Bafingtone) pirmo reizi laulības šķiršanu pieprasīja 2012. gada martā, pamatojot lēmumu ar to, ka „laulība kļuvusi nepanesama nesaskaņu un personības konfliktu dēļ.”

Mēnesi vēlāk Kimberlija prasību atsauca, taču tā paša gada novembrī Kveids pats iesniedza šķiršanās prasību, ko arī pēc neilga laika atsauca.

Deniss Kveids norāda, ka trešajā reizē šķiršanās iniciatore bijusi Kimberlija, tāpat kā pirmo reizi. Taču viņš arīdzan piebilst, ka tas bijis abpusējs lēmums.

Deniss un Kimberlija Kveidi ir vecāki dvīņiem Tomasam un Zojai, kam šobrīd ir astoņi gadi. Bērni tikai brīnumainā kārtā izdzīvoja, kad īsi pēc to nākšanas pasaulē Beverlihilsas prestižajā „Cedars Sinai” slimnīcā zīdaiņiem kļūdas dēļ iedota 1000 reizes lielāka zāļu „Heparin” deva.

Ģimenes draugi zina teikt, ka šoreiz šķiršanās esot neizbēgama. Pāris jau vienojies par mantas dalīšanu un kopīgu bērnu audzināšanu.

Kimberlija ir aktiera trešā sieva. Deniss Kveids pirmo reizi apprecējās 1978. gadā un ar aktrisi P.J. Solesu laulībā nodzīvoja līdz 1983. gadam. Ar romantisko komēdiju aktrisi Megu Raienu viņš bija precējies laika posmā no 1991. gada līdz 2001. gadam.

Laulībā ar Raienu pasaulē nāca pāra kopīgais dēls Džeks, kuram ir 24 gadu. Arī viņš ir aktieris. Džeks lielajā kino debitēja 2012. gadā filmā „The Hunger Games” („Bada spēles”), iejūtoties Marvela tēlā.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press