Ķesteris, Siliņš un Strads no šovu zvaigznēm mācās meklēt saimnieci. FOTO
Aktieris Ģirts Ķesteris teica lielu paldies TV šova „Saimnieks meklē sievu” dalībniecei Velgai par vērtīgajām atziņām, kas, protams, tiks ņemtas vērā izrādē „Saimnieks meklē saimnieci”.
Slavenības
2016. gada 1. jūlijs, 05:12

Ķesteris, Siliņš un Strads no šovu zvaigznēm mācās meklēt saimnieci. FOTO

Jauns.lv

„Annas dārza” pagalmā notikusi jestra aktieru un TV šovu „Lauku sēta”, „Saimnieks meklē sievu”, „Kūku kari” un „Īstās latvju saimnieces” dalībnieku tikšanās, kur aktieri pirms izrādes „Saimnieks meklē saimnieci” klajā laišanas no šova dalībniekiem mācījās dažādas izdarības.

Jura Rijnieka jaunā vasaras izrāde „Saimnieks meklē saimnieci” jau šomēnes priecēs Latvijas brīvdabas estrādēs ar tādu aktiera ziedu kā Ģirts Ķesteris, Līga Zeļģe, Aldis Siliņš, Imants Strads, Daiga Gaismiņa, Dace Vītola un Madara Melne-Tomsone.

Bet pirms doties pie skatītājiem aktieri dzīvajā iepazinās ar pigoru taisīšanu, kāda līdz šim notikusi skatītāju iemīļotos TV šovos, un mācības viņiem sniedza neviens cits kā paši TV šovu slavenākie dalībnieki.

Tikšanās reizē notika tādas aktivitātes kā rožu ceremonija, pupiņu šķirošana, pirmā randiņa ideālu vakariņu gatavošana, improvizētas govs slaukšanas sacensības un daudz kas cits. Un tas viss notika Valtera Krauzes rūpīgā uzraudzībā.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders