Sindija Krauforde ar meitu izskatās kā dvīņu māsas. FOTO
Sindija Krauforde ar meitu Kaiju pozē vienādos kombinezonos savās Malibu mājās.
Slavenības
2016. gada 1. jūlijs, 17:00

Sindija Krauforde ar meitu izskatās kā dvīņu māsas. FOTO

Jauns.lv

Supermodeles Sindijas Kraufordes (50) meita Kaija Gerbere (14) ar katru gadu aizvien vairāk līdzinās savai slavenajai un skaistajai mammai. Par šo sociālajos tīklos publiskoto fotogrāfiju daudzi joko: esot grūti viņas atšķirt, abas skaistules līdzīgas kā dvīnītes!

Supermodele Sindija Krauforde savā „Instagram” blogā publiskojusi attēlu, kurā redzama kopā ar meitu Kaiju. Abas iepozē Malibu mājās. Viņas ir ģērbušās melnos kombinezonos un uz acīm uzlikušas saulesbrilles. „Mīlam kombinezonus,” attēla komentārā ierakstījusi Krauforde, kā arī pievienojusi atsauci uz tērpa dizaineri – Koko Rošu (Coco Rocha). Melnais kombinezons ir no kanādiešu modeles un modes dizaineres dibinātā zīmola „CO+CO”.

Kaija modes industrijā debitēja jau 10 gadu vecumā, fotografējoties slavenā itāliešu modes nama „Versace” bērnu modes līnijas reklāmas kampaņā. No 2015. gada jūlija viņa ir viena no prestižās modeļu aģentūras „IMG models” modelēm. Kaija jau pozējusi modes žurnāla „Vogue” itāliešu izdevumam. Fotogrāfijas uzņēmis pasaulē atzītais fotogrāfs Stīvens Meizels.

Pirms diviem gadiem Kaija protestēja visiem, kas apgalvoja, ka meitene ļoti līdzinās savai mammai – tā pati smalkā seja, garie brūnie mati un izteiksmīgās tumšās uzacis. „Es nesaskatu līdzību,” tolaik apgalvoja Kaija Gerbere.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press