Brūsa Villisa vecākā meita izrāda augumu bikini. FOTO
Rūmera Villisa lepojas ar nevainojamu figūru, ko nav kauns rādīt peldkostīmā.
Slavenības
2016. gada 4. jūlijs, 09:33

Brūsa Villisa vecākā meita izrāda augumu bikini. FOTO

Jauns.lv

Bijušā Holivudas aktieru pāra Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita aktrise Rūmera Villisa (27) sociālajos tīklos publicējusi melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzama peldkostīmā.

Aizvadītajā gadā aktrise un dziedātāja Rūmera Villisa izmēģināja savas dotības dejošanā un piedalījās populārajā TV konkursā „Dejo ar zvaigzni”. Pārī ar profesionālo dejotāju Valentīnu Čmerkovski talantīgā Rūmera izcīnīja godpilno pirmo vietu. Intensīvie un nogurdinošie deju mēģinājumi atstāja lielisku iespaidu uz jaunietes jau tā labo figūru. Tagad, kad tā kļuvusi vēl jo perfektāka, Rūmera labprāt sociālajos tīklos publisko attēlus, kuros redzama bikini.

Pati Rūmera atzīst, ka ne vienmēr bijusi harmonijā ar savu augumu un izskatu. „Kad nākas uzaugt sabiedrības acu priekšā, kā tas notika ar mani, visi no tevis gaida prātam neaptveramus darbus un vārdus. Mani nepārtraukti apvainoja par to, kā izskatos un es nemitīgi kompleksoju savas ārienes dēļ. Es gribēju, lai mans dibens nebūtu tik liels, lai neaugtu krūtis. Ilgu laiku vēlējos izskatīties tieviņa un līdzīga zēnam,” intervijā žurnālam „Glamour” atzinusi Rūmera Villisa.

       

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press