Pugačova ar vīru un bērniem Bulduros cenšas nemanāmi baudīt vasaru. VIDEO
Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova ar vīru, humoristu Maksimu Galkinu šo vasaru pavada Jūrmalas villā, kura izlikta pārdošanā – to var nopirkt jebkurš interesents.
Slavenības
2016. gada 6. jūlijs, 06:40

Pugačova ar vīru un bērniem Bulduros cenšas nemanāmi baudīt vasaru. VIDEO

Jauns.lv

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova ar vīru, humoristu Maksimu Galkinu un viņu bērni – dvīņi Harijs un Elizabete šo vasaru pavada Jūrmalā, Bulduros – bijušā „Parex bankas" līdzīpašnieka Viktora Krasovicka ģimenei piederošajā villā „Marta”. Ģimene cenšas vasaru pavadīt klusi un nemanāmi.

Krievijas bulvārpreses izdevums „Life” raksta: „Pugačova atpūtai izvēlējusies villu, kuras īre izmaksā vairākus desmitus tūkstošus eiro mēnesī. Jūnija sākumā Jūrmalā ieradās primadonna ar bērniem – trīsgadīgajiem Elizabeti un Hariju. Pāris nedēļas vēlāk ģimenei pievienojās arī Maksims Galkins.

Pugačova un Galkins Jūrmalā ir visai pieticīgi. Viņus nereti var redzēt pastaigājamies pilsētas parkā. Viņi ir ļoti pieklājīgi ar tūristiem, kuri slavenības atpazīt un viņas sveicina. Nesen pāris gan jutās noguris no pārlieku lielās uzmanības un villas personālam devis rīkojumu no apkārtnes padzīt visus paparaci.

Pāri villas žogam nevar redzēt villas „Marta” pagalmu. Piemēram, šūpuļtīkls, kurā atpūšas 67 gadus vecā krievu estrādes zvaigznes no visām pusēm aizklāts ar baltiem aizslietņiem. Tāpat aizsegts ir arī lielais galds ēkas pagalmā, pie kura ģimene brokasto. No svešu ļaužu acīm paslēpts arī batuts, uz kura mīl lēkāt mazā Elizabete un Harijs. Visai mājai apkārt ir novērošanas kameras un apsardze”.

Jāteic, ka villa „Marta”, kurā atpūšas Krievijas zvaigznes, ir izlikta pārdošanā un to par 15 miljoniem eiro var nopirkt jebkurš interesents.

Alla Pugačova un Maksims Galkins vasaras atpūtā „Villa Marta”

     

Kasjauns.lv/Foto: žurnāls „Otkrito!”, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva, ekrānuzņēmums no video, sothebysrealty.com