Maikla Džeksona bijušajai sievai konstatēts krūts vēzis, meita to nezina
Maikla Džeksona meita Parisa ar mammu Debiju Rovu 2013. gadā, apmeklējot omītes Ketrīnas Džeksones dzimšanas dienu. Parisa un Debija jau vairāk nekā gadu nesarunājas, un kopš šā gada maija meita pārtraukusi sekot mammai arī sociālajos tīklos. Par mātei diagnosticēto vēzi jauniete uzzinās no plašsaziņas līdzekļiem.
Slavenības
2016. gada 6. jūlijs, 10:37

Maikla Džeksona bijušajai sievai konstatēts krūts vēzis, meita to nezina

Jauns.lv

2009. gadā pāragri mirušā popmūzikas karaļa Maikla Džeksona bijušajai sievai Debijai Rovai (57) konstatēts krūts vēzis. Rovas un Džeksona kopīgā meita Parisa (18) par to neko nezina, jo pēdējā gada laikā abas ar mammu esot atsvešinājušās, – vēsta portāls TMZ.

Jau vairāk nekā gadu mamma un meita vairs nesarunājas, bet kopš šā gada maija Parisa pārtraukusi sekot mammai Debijai arī sociālajos tīklos. Rova savā „Facebook” lapā izteikusies, ka „skumjākais šajā pasaulē ir redzēt, kā bērns pieaug nīstot vienu no saviem vecākiem, tikai tāpēc, ka zina stāsta vienu pusi”.

Debija Rova un Maikls Džeksons bija precējušies no 1996. gada līdz 1999. gadam. Abi iepazinās slimnīcā. Debija bija medmāsa dermatoloģijas klīnikā, kurā Maikls ārstēja ādas slimību vitiligo. Gadā, kad popmūziķis iepazinās ar mis Rovu, viņš šķīra laulību ar Elvisa Preslija meitu Lizu Mariju Presliju. Jau pēc gada pasaulē nāca Džeksona un Rovas pirmais kopīgais bērns – dēls Prinss Maikls (19). Tas notika tikai trīs mēnešus pēc vecāku kāzām.

Pirmoreiz aizdomas par vēzi Debijai Rovai parādījās jau pirms diviem gadiem. Viņa noraidīja sava ilggadējā drauga Marka Šāfela bildinājumu, jo baidījās no vissliktākā. Taču tā par laimi izrādījās viltus trauksme. Rūpīgu izmeklējumu rezultātā secināts, ka tas nav vēzis, bet sarkoidoze – auto imūna saslimšana, kas nerada draudus pacienta dzīvībai. Pēc tam, kad ārsts bija to izskaidrojis, Rova piekrita bildinājumam, ko izteica Džeksona bijušais biznesa menedžeris Šāfels.

Debija vienmēr apliecinājusi, ka viņas jaunās attiecības neradot problēmas bērniem. „Bērni viņu pazīst jau no mazotnes, un viņiem viņš patīk,” viņa savulaik norādīja. Rovas un Šāfela romāns uzplauka īsi pēc medmāsas šķiršanās no Maikla Džeksona. „Mēs bijām draugi. Viņš man daudz palīdzēja un draudzība nereti pārvēršas attiecībās, tā arī notika,” paskaidro Rova.

Debija Rova dzīvo zirgu rančo Palmdeilā, Losandželosas apgabalā.

Parisa aizvadītajā piektdienā redzēta Malibu ielās skūpstāmies ar savu draugu Maiklu Snodiju (26).

Parisa, kura 2013. gadā centās beigt dzīvi pašnāvībā, jau lepojas ar iespaidīgu tetovējumu klāstu. Džeksona meitai to ir 23! Jauniete norāda, ka viņai tetovējumi nav tikai zīmējumi uz miesas, bet gan sava veida psihoterapija. Sociālajos tīklos jauniete uzrakstījusi garu vēstījumu, kurā izskaidro aizraušanos ar šiem tintes zīmējumiem. „Tetovējumi vienmēr izsauks pretrunīgu viedokli. Kādam tie patīk, kāds tos nevar ciest,” raksta Parisa. „Es mīlu mākslu un vienmēr esmu mīlējusi. Jo īpaši man patīk, ja mākslā ir ieguldīta jēga. Tagad, kad skatos uz zīmējumiem, kas man ir uz elkoņiem, es vairs neredzu tumšu pagātni. Manas rētas un naids pašai pret sevi tagad ir apklāts ar mīlestības vēstījumu, radošu izpausmi un meistarību. Un dziļu jēgu. Protams, es vienmēr sev līdzi nesīšu savu pagātni, taču es tetovējumus redzu kā ceļu, kas ļauj mainīties un vienmēr censties kļūt labākai. Tie man simbolizē spēku. Sākumā es atceros, kāda biju, bet pēc tam lūkojos spogulī – un no turienes man pretī veras cīnītāja. Es vienmēr turpināšu cīnīties un iedvesmošu citus būt stipriem. Mēs visi reizēm izejam cauri ellei, taču tas dara mūs par mīlestības cīnītājiem, kādiem mums arī vajadzētu būt. Visiem, kas cieš, vēlos pateikt, ka ar laiku kļūs vieglāk. Jūs neesat vieni.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press