"Mötley Crüe" mūziķis norauj fani aiz matiem zemē. Tagad atbild likuma priekšā
Grupas „Mötley Crüe” mūziķis Vinss Nīls ar savu labāko draugu aktieri Nikolasu Keidžu.
Slavenības
2016. gada 8. jūlijs, 05:35

"Mötley Crüe" mūziķis norauj fani aiz matiem zemē. Tagad atbild likuma priekšā

Jauns.lv

Grupas „Mötley Crüe” mūziķim Vinsam Nīlam (55) tagad jāstājas tiesas priekšā par apzinātu miesas bojājumu nodarīšanu sievietei, kuru viņš rāvis aiz matiem un nogrūdis uz zemes tikai tāpēc, ka viņa palūgusi autogrāfu Nīla draugam, aktierim Nikolasam Keidžam (52).

Incidents noticis šā gada aprīlī kādā no Lasvegasas kazino. Par šādu pārkāpumu rokerim draud līdz pat sešu mēnešu ilgs cietumsods. Grupas „Mötley Crüe” mūziķis Vinss Nīls taisnojas, ka viņš tikai „pastūmis” fani, lai varētu paiet garām, taču policijas rīcībā ir pavisam citāda informācija un lietiskie pierādījumi. Likumsargi pieprasījuši novērošanas kameru ierakstus un tur skaidri redzams, ka mūziķis sievieti brutāli aiz matiem norauj uz zemes.

Neraugoties uz to Nīls noliedz, ka būtu izturējies pret sievieti vardarbīgi, savukārt viņa  norāda, ka bijusi „šokēta, nobrāzusi kaklu un iedzīvojusies muguras lejasdaļas un gūžas sāpēs”.

Portāla TMZ rīcībā ir informācija, ka novērošanas kameru ierakstā redzams, ka sieviete sākotnēji fotografējusi Nīlu, bet, kad pamanījusi Nikolasu Keidžu, pienākusi un pateikusi – „Nikolas, es tevi mīlu”. Pēc tā „Mötley Crüe” mūziķis niknumā nogrūdis viņu zemē.

Sākotnēji izskanējusi informācija, ka „sieviete piegājusi Keidžam, lai palūgtu autogrāfu. Vinss Nīls aizgājis fanei aiz muguras, sagrābis aiz matiem un nogrūdis uz grīdas”.

„Tūlīt pat pārtrauc,” aktieris kliedzis uz savu draugu rokeri. Keidžs centies viņu satvert, lai neļautu vairs palaist rokas. Dzirdēts, ka mierinot iekarsušo rokeri, aktieris noteicis: „Viss kārtībā, es tevi mīlu.”

Aculiecinieki notiekošajā tikai noskatījušies, un nekā nav darījuši, lai to novērstu. Daži pat fotografējuši un filmējuši incidentu ar savu tālruņu palīdzību. Palīgā atsteidzies kāds no apsardzes darbiniekiem.

Nīlam jau agrāk bijušas nepatikšanas ar likumu. 1984. gadā viņš izraisīja autoavāriju, nogalinot pasažieri grupas „Hanoi Rocks” bundzinieku Nikolasu Dingliju. Avārijā traumas guva arī divi sadursmē cietušās otras automašīnas pasažieri, viens no kuriem guva smadzeņu bojājumus.

Nīlu apsūdzēja slepkavībā bez iepriekšēja nodoma un braukšanā dzērumā. Losandželosas Augstākā tiesa piesprieda 30 dienu ilgu cietumsodu. Rokerim nācās cietušajiem un upura ģimenei izmaksāt 2.6 miljonus ASV dolāru lielu sāpju naudu, kā arī nostrādāt 200 stundas sabiedriskajos darbos. Labas uzvedības dēļ Nīlu no cietuma izlaida jau pēc 15 dienām.

2002. gadā mūziķi arestēja par ierakstu producenta Maikla Šūmana piekaušanu auto stāvvietā pie naktskluba. Viņam piesprieda samaksāt sāpju naudu un nozīmēja sabiedriskos darbus.

2003. gadā rokeri arestēja atkal. Viņš aizskāris bordelī „Moonlight BunnyRanch” klientus apkalpojošo sievieti, sagrābjot viņu pie kakla un ar spēku triecis pret sienu. Viņš vainu centās noliegt. Rokerim piesprieda 30 dienu ilgu uzraudzību, 60 dienu ilgu dusmu terapijas kursu un 1000 ASV dolāru lielu soda naudu.

2004. gadā Nīlu arestēja par kautiņu šova laikā, kā rezultātā skaņu tehniķis 45 minūtes zaudēja samaņu.

2010. gadā mūziķi aizturēja Lasvegasā par braukšanu dzērumā. Viņam piesprieda 15 dienas cietumā un noteica vēl papildus 15 dienas ilgu mājas arestu.

2011. gadā viņam izvirzīja apsūdzību vardarbībā pret bijušo draudzeni Alīsiju Džeikobsu. Viņš samaksāja 1000 ASV dolāru lielu sāpju naudu, ar ko lieta tika izbeigta.

"Mötley Crüe" - Kickstart my Heart:

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press