Heidenas Penetjēras un Vladimira Kļičko attiecības uz šķiršanās robežas?
Heidena Penetjēra manīta vienatnē pastaigājamies pa pilsētu, un viņas pirkstā nebija saderināšanās gredzena.
Slavenības
2016. gada 8. jūlijs, 16:32

Heidenas Penetjēras un Vladimira Kļičko attiecības uz šķiršanās robežas?

Jauns.lv

Ukraiņu boksera Vladimira Kļičko (40) līgava, seriāla „Heroes” aktrise Heidena Penetjēra (26) nesen manīta pilsētas ielās bez saderināšanās gredzena pirkstā.

Aktrise Heidena Penetjēra un bokseris Vladimirs Kļičko 2014. gada decembrī kļuva par vecākiem savam pirmdzimtajam. Heidena pasaulē laida meitenīti, kurai vecāki deva vārdu Kaija Jevdokija. Pēc meitiņas piedzimšanas Heidena tikpat kā nebija redzēta izejam sabiedrībā. 2015. gada nogalē aktrise pastāstīja, ka cietusi no pēcdzemdību depresijas. Viņa pat devusies uz klīniku, kas specializējas šīs slimības ārstēšanā un vēlāk intervijā atzina, ka ārstēšanās kurss esot ļoti palīdzējis.

Taču pirms dažiem mēnešiem Heidena kādā sarunā norādījusi, ka tā arī līdz galam nav izārstējusies no šīs slimības. „Pēcdzemdību depresija, ar kuru man nācās saskarties, izpaužas visos manas dzīves aspektos,” Penetjēra ierakstījusi savā „Twitter” mikroblogā. „Tā vietā, lai paliktu šādā stāvoklī un iestrēgtu tajā nepareizu pārvarēšanas mehānismu dēļ, esmu nolēmusi paņemt kādu laiku sev, lai savestu kārtībā veselību un dzīvi. Novēliet man veiksmi.”

Nesen kā paparaci nofotografējuši Heidenu vienā no Ņujorkas ielām. Aktrises āriene mudinājusi žurnālistus domāt, ka ārstēšanās process nenorit pārāk sekmīgi. Penetjēra bija izgājusi ielās bez sejas dekoratīvās kosmētikas un tērpusies visnotaļ dīvainā apģērbā. Viņa 5. Avēnijā sēdēja uz grāmatu veikala lieveņa un lasīja gangstera Semija Gravano biogrāfiju. Paparaci turklāt ievērojuši, ka aktrises pirkstā vairs nav saderināšanās gredzena. Tie secinājuši, ka veselības krīze iespējams atstājusi sekas arī uz pāra kopdzīvi. Pagaidām gan nav nekādas oficiālas informācijas, kas šīs nelāgās bažas apstiprinātu.

Heidena un Vladimirs sāka satikties 2009. gadā. Divus gadus vēlāk pāris publiski paziņoja, ka esot izšķīrušies, bet palikuši labi draugi. 2013. gada aprīlī kādā no intervijām aktrise atzina, ka abi atjaunojuši romantiskās attiecības. Tā paša gada oktobrī pāris paziņoja par saderināšanos, savukārt gadu vēlāk pasaulē nāca viņu meitiņa. Tā kā pēc dzemdībām Heidena cīnījās ar smagu pēcdzemdību depresiju, kāzu datumu pāris aizvien nav noteicis.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas