Apprecējusies "Saplēstās krūzes" zvaigzne Ieva Segliņa un Artūrs Krūzkops. FOTO
Ievas Segliņas un Artūra Krūzkopa laulībās vedēji bija Dailes teātra aktieri Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule-Skrastiņa. Viņu dvīņi Marats un Emīlija nesa un kaisīja rožu ziedlapiņas.
Slavenības
2016. gada 12. jūlijs, 09:29

Apprecējusies "Saplēstās krūzes" zvaigzne Ieva Segliņa un Artūrs Krūzkops. FOTO

Jauns.lv

Augstrozes luterāņu baznīcā pagājušās nedēļas svētdienā laulības saitēm savu mīlestību stiprināja aktieru pāris Ieva Segliņa (26) un Artūrs Krūzkops (33). Vedēju godā iejutās Dailes teātra aktieri Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule-Skrastiņa.

Svinībās piedalījās teju vai viss aktieru zieds. Dailes teātra aktrise Ieva Segliņa un Nacionālā teātra aktieris Artūrs Krūzkops kā pāris sabiedrības redzeslokā ir jau ilgāk nekā trīs gadus. Tiem, kas cītīgi sekojuši līdzi Latvijas teātru repertuāram, bija skaidrs, ka beidzot satikušies Romeo un Džuljeta. Proti, Segliņa ir jaunākā Džuljeta Dailes teātrī, savukārt Krūzkops ar Romeo lomu sāka savu aktiera karjeru Liepājas teātrī.

Televīzijas skatītāji Segliņu iepazina un iemīļoja šā gada sākumā, kad viņa atveidoja skarba likteņa un mīlestības piemeklēto Nati LTV1 seriālā „Saplēstā krūze”. Līdz ar filmu Ieva kļuva tuva un pazīstama ikviena latvieša mājā, par ko prieku pauda arī Artūrs. Seriāla demonstrēšanas laikā viņš ironizēja, ka draudzeni mēdz ķircināt, sakot, ka viņai saulesbrilles jāvelk arī lietainā laikā, jo „nu ir slavena”.

Plašu reportāžu ar laulību viesiem skatāties jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā.

Kasjauns.lv / Foto: Uldis Valters