Inesei Šleserei katru dienu megadārgi tērpi. FOTO
Inese Šlesere ar dēlu Edvardu. Inesei mugurā kleita par 6259 eiro.
Slavenības
2016. gada 13. jūlijs, 13:50

Inesei Šleserei katru dienu megadārgi tērpi. FOTO

Jauns.lv

Ekspolitiķe miljonāra Aināra Šlesera sieva Inese ir izteikta zīmolu drēbju, ja tā var izteikties – verdzene, un vienmēr spīdējusi, sabiedrībā parādoties jaunākās modes tērpos. Žilbina viņa arī šajā vasarā.

Inese Šlesere ik vasaru bauda kultūras programmu Dzintaru koncertzālē. Tā iepriekšējos gados viņa bija „Jaunā Viļņa” kaismīga apmeklētāja, bet šogad viņas pasākumu topa augšgalā ir Laimas Vaikules festivāla „Rendez-Vous” apmeklēšana. Uz koncertiem un ballītēm viņa ieradās ik dienas, un ik dienas žilbināja ar jaunumiem no savas garderobes.

 Festivāla pirmajā dienā Inese uz koncertu ieradās kopā ar vīru Aināru un vecāko dēlu Edvardu. Inesei mugurā bija brīnišķīgā „Dolce&Gabbana” kleita ar rozi un uzrakstu zelta burtiem „I love jou mamma”, kuras cena ir ne vairāk, ne mazāk kā 6259 eiro. Tērpu viņa bija paspilgtinājusi ar 822 eiro vērtu „Valentino” somiņu.

Savukārt jau nākamajā dienā Inese pārsteidza ar svārkiem no „Dolce&Gabbana” 2015. gada rudens kolekcijas „Mamma” svārkiem 1020 eiro vērtībā.


Kasjauns.lv / Foto: Eduards Paņičevs