"Netīrajās dejās" tracis pie baseina un lielība ar "čiki-briki" dievināšanu. FOTO
Lietuvā Roberta "Netīro deju" harēmā Elīna un Ketija par kleitas sagriešanu sarīkoja pamatīgu jandāliņu pie baseina.
2016. gada 13. jūlijs, 22:03

"Netīrajās dejās" tracis pie baseina un lielība ar "čiki-briki" dievināšanu. FOTO

Jauns.lv

Ceturtajā TV3 šova „Netīrās dejas” sērijā izbalsošanas brīdi piedzīvoja dejotāja Kima pielūdzējas, bet pārējie kungi – Ainārs un Roberts – turpināja iepazīt šovā satiktās meitenes.

Kims sludināja, ka šovā ieradies mīlestības dēļ, un ir pamanījis – daža laba meitene šeit atbraukusi citu iemeslu dēļ. Viņš no šova mājās aizsūtīja Sanitu (25) no Līvāniem. Pārējās jaunkundzes bija tik priecīgas, tik priecīgas, ka no laimes vai asaras lēja.

Tikmēr Lietuvā, kur izvietots Roberta harēms, Elīna un Ketija sarīkoja pamatīgu jandāliņu. Ketija bija sagriezusi Elīnas kleitu, jo uzskatīja, ka Elīnai tā pārāk labi izskatās. Rudā Elīna satrakojās un iegrūda blondo „bestiju” baseinā. Par notikušo ierēca visi, ieskaitot mitro Ketiju, kas tika pie dvieļa no Roberta un mīlināšanās. Pikta bija tikai Elīna, kas žiperīgi kustināja kājas prom no notikuma vietas. Cerams, ka šūt kleitu.

Savukārt Ainārs randiņā tikās ar tirdzniecības sfēras darbinieci Mariku. 22 gadus vecā tukumniece lielījās, ka būtu ideāla sieva, jo prot ļoti labi gatavot. Vēl viņa paziņoja, ka mīl nodarboties ar „čiki-briki”, viņai patīk bērni un viņa ļoti labi pazīstot cilvēkus. Randiņā gan nekāda „čiki-briki” nebija. Abi sēdēja pie galda, vakariņoja, malkojot zaļu kokteili un nelielas saldas uzkodas, kā arī pļāpāja. Ainārs apjukumā salīdzināja sevi ar saldo tipu, pielīdzinot sevi želejai un pēcāk – zemenītei, un galu galā noliedza Marikas saksapīla esamību.

Ainārs arī izdancināja savas drostaliņas, un žūrija, kurā bija seksīgā aktrise Evija Skulte un pārītis deju speciālistu par šīs dejām lika sev tīkamākās atzīmes, runāja par taureņiem un citādi iznesās.

„Netīrajās dejās” tracis pie baseina sagrieztas kleitas dēļ


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes