Igaunijas prezidents ar Ievu festivālā dzīvojas pa VIP zonu un skatās kino. FOTO
Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess ar sievu Ievu Ilvesu "Positivus" 10. jubilejas festivālā.
Slavenības
2016. gada 16. jūlijs, 23:11

Igaunijas prezidents ar Ievu festivālā dzīvojas pa VIP zonu un skatās kino. FOTO

Jauns.lv

10. jubilejas festivālu "Positivus" ar savu klātbūtni pagodinājis arī Igaunijas pirmais pāris – prezidents Tomass Hendriks Ilvess un viņa dzīvesbiedre latviete Ieva Ilvesa.

Salacgrīvā kaimiņvalsts pirmais pāris, kurš ir sava pirmā kopīgā bērniņa gaidībās, ieradās pēcpusdienā. Vienmēr ļoti atraktīvais un atsaucīgais kaimiņvalsts galva šoreiz ir manāmi atturīgāks uz komunikāciju. Lielākoties viņš ar kundzi laiku vada VIP zonā.

Protams, pa kādai nelielai intervijai viņš sniedza, un neatteica arī kopā ar sievu nopozēt Kasjauns.lv fotogrāfam. Tāpat arī daži festivāla apmeklētāji tika pie laimīgas kopbildes ar Tomasu Hendriku, bet kopumā Ilvesa vaigs ir diezgan norūpējies par pēdējo dienu notikumiem. Ir skaidrs, ka viņa prāts ir krietni nomāktāks nekā bija pirms trim gadiem, kad viņš gana jestri līksmoja festivāla teritorijā i alu iedzerot, i visiem mājot sveikas.

Arī viņa kundze Ieva Ilvesa uz plašiem komentāriem neatsaucās. Atzina, ka festivāls ir jauks un Igaunijas pirmajam pārim te patīk, bet plašāku komentāru nebūšot.

Ilvess pabija arī festivāla teritorijā izvietotajā kinoteātrī, kur noskatījās filmu „Mans tēvs baņķieris”

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, aculiecinieka