Lūk, šķīstās slavenības, kas solīja... pagaidīt līdz kāzām
Modele Andriana Lima, NFL spēlētājs Tims Tebovs un dziedātāja un aktrise Džseika Simpsone.
Slavenības
2016. gada 18. jūlijs, 05:28

Lūk, šķīstās slavenības, kas solīja... pagaidīt līdz kāzām

Jauns.lv

Lai gan Holivudā seksa piedzīvojumi un skandāli ir ikdiena, tur aizvien mīt cilvēki, kas tic celibātam līdz pat kāzu naktij!

Šīs slavenības solījušas glabāt nevainību vienam vienīgajam dažādu apsvērumu dēļ. Kādam tas bijis vairāk saistīts ar reliģiskiem uzskatiem vai kultūras īpatnībām, cits ievērojis celibātu tikai un vienīgi savu personīgo uzskatu dēļ.

Pati populārākā jaunava Holivudā bija dziedātāja un realitātes šova zvaigzne Džesika Simpsone. Viņa solīja glabāt nevainību līdz pat kāzu naktij un solījumu turēja. 2002. gadā Džesika apprecējās ar grupas „98 Degrees” mūziķi Niku Leišiju. Dažus gadus vēlāk gan šķietami tik saderīgais pāris izšķīrās. Simpsone ir mamma diviem bērniem, ko viņa radījusi kopā ar savu otro vīru NFL spēlētāju Ēriku Džonsonu.

Tīņa gados vairākas popzvaigznes solījās glabāt nevainību līdz pat kāzām. Šķīstības gredzenus pirkstā nēsāja grupas „Jonas Brothers” mūziķi. Savulaik arī Britnija Spīrsa solījās nevainību dāvāt vīram kāzu naktī. Vēlāk gan atklājās, ka viņa jau ar pirmo pusi dziedātāju un aktieri Džastinu Timberleiku ļāvusies „aizliegtajam auglim”.

Nevainību līdz kāzām nosargāja „Victoria’s Secret” modele Adriana Lima. Viņa vairākkārt intervijās pati to uzsvērusi, ka jaunavību atdevusi savam vīram basketbolistam Marko Džarikam.

Šīs un citas slavenības, kas glabāja nevainību līdz pat kāzām jeb vēlējās tā darīt.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press