Santa Bindemane un arhitekts Pīlēns pavēsta par ģimenes pieaugumu. FOTO
Topošie vecāki Santa Bindemane un Mārtiņš Pīlēns ar Santas atvasēm Maiju un Andreju festivālā „Positivus” Salacgrīvā.
Slavenības
2016. gada 19. jūlijs, 16:33

Santa Bindemane un arhitekts Pīlēns pavēsta par ģimenes pieaugumu. FOTO

Jauns.lv

Divu bērnu Maijas un Andreja māmiņa, stiliste un modes blogere Santa Bindemane gaida trešo atvasīti. Par gaidāmo ģimenes pieaugumu stāvā sajūsmā ir Santas līgavainis arhitekts Mārtiņš Pīlēns.

19. jūlija rītā Mārtiņš Pīlēns nāca klajā ar priecīgiem jaunumiem, savā Facebook.com profilā ierakstot: „Draugi ir pienācis laiks skaistām ziņām! Nākamajā gadā mūsu draudzīgajai komandai un Santas burvīgajiem bērniem pievienosies mazs brālītis vai māsiņa. Man tas būs pirmais, Santai trešais. Esam patīkami satraukti un ļoti gaidām!”

Vēl pēc brīža ar ģimenes prieku dalījās arī Santa, kura draugiem vēstīja: „Topošā lepnā tēta sirsnīgais paziņojums, ar kuru vēlos dalīties arī es! Esam ļoti priecīgi, ka mūsu pulkam pievienosies viens mazs cālēns! Sakarā ar šo ziņu ceram arī uz sapratni, kādēļ pēdējo mēnešu laikā neesam bijuši tik pieejami un atsaucīgi, bet šis veselības ziņā man bijis grūts laiks! Tagad kļuvis labāk un smaidīgāk!”

Pagājušā gadā Santa pielika punktu laulības dzīvei ar grupas „Prāta vētra” mūziķi Māri Mihelsonu, ar kuru laulībā pārim ir divi bērni. Bet pagājušā gada nogalē Kasjauns.lv Bindemani pamanīja kinoteātrī „Splendid Palace” Pīlēna kompānijā. Pārītis jutās gana brīvi – pirms filmas kinoteātra foajē pastaigājās, rokās sadevušies, un veltīja viens otram glāstus. Šomēnes Santa un Mārtiņš bija ieplānojuši kāzas, taču tās tika atceltas, par iemeslu minot “ģimenes apstākļus”.  Visticamāk, ka tieši Santas grūtniecības dēļ kāzas uz kādu laiciņu atliktas.

Kasjauns.lv sveic Santu Bindemani un Mārtiņu Pīlēnu ar gaidāmo ģimenes pieaugumu!


Kasjauns.lv/Foto: Facebook.com, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva