"Beverlihilsas" Brenda cīnās ar vēzi un visiem parāda, kā noskuj savus matus. FOTO
Vai nav apbrīnojama drosme? 45 gadus vecā aktrise Šenona Dohertija vairs nekaunas no tā, ka vēzis skāris arī viņu.
Slavenības
2016. gada 20. jūlijs, 22:22

"Beverlihilsas" Brenda cīnās ar vēzi un visiem parāda, kā noskuj savus matus. FOTO

Jauns.lv

45 gadus vecā aktrise Šenona Dohertija, kura Latvijas skatītājiem vislabāk pazīstama kā Brendas lomas tēlotāja kulta seriālā "Beverlihilsa 90210", jau ilgāku laiku cīnās ar vēzi. Lai pievērstu uzmanību šai viltīgajai, nāvējošajai slimībai, aktrise pavisam publiski noskuvusi savu galvu.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka aktrisei pirms apmēram gada atklāts krūts vēzis un šogad martā uzsākta nopietna ārstēšanās. Ķīmijterapija matus uz galvas burtiski noēd, tāpēc Šenona tos nogriezusi pati ģimenes lokā, attēlus ievietojot sociālajos tīklos.

Par slimību viņa kādu laiku klusēja, līdz atklāja faktu amerikāņu bulvārpresei. "Jā, man ir krūts vēzis, un es šobrīd ārstējos,” izteikusies aktrise. „Es turpinu ievērot pareizu uztura režīmu, apmeklēju sporta zāli un esmu noskaņota pozitīvi. Esmu pateicīga savai ģimenei, draugiem, ārstiem, un, protams, faniem par atbalstu.”

Šenonas Dohertijas ārstēšanās kurss bija smags un kādā brīdī aktrise pat bija gatava padoties slimībai!

Ārstēšanās laikā Šenona sociālajos tīklos publiskoja senu fotogrāfiju no seriāla „Amulets” („Charmed”) uzņemšanas laika un klāt pierakstīja sekojošu vēstījumu: „Lūk, arī viss...”  Dohertijas fani ne pa jokam sabijās par šādu ierakstu un centās palīdzēt iemīļotajai aktrisei atrast spēku, lai turpinātu cīņu ar slimību.

Pēc visa spriežot, Šenona cīņu turpina. Lūk, svaigākie foto:

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press