"Positivus" tiešraide vērota 200 tūkstošu mājsaimniecību
Festivāla pirmo dienu apmeklēja vismaz 20 000 cilvēku, taču kopējais apmeklētāju skaits pagaidām vēl nav zināms. Paredzams, ka tas bijis ap 30 000.
2016. gada 22. jūlijs, 12:24

"Positivus" tiešraide vērota 200 tūkstošu mājsaimniecību

Jauns.lv

Salacgrīvā notiekošā mūzikas festivāla "Positivus" tiešraide pasākuma norises laikā vērota vairāk nekā 200 tūkstošos Latvijas mājsaimniecību, aģentūru BNS informēja uzņēmumā "Lattelecom".

Tiešraides bijušas pieejamas kanālos "360TV" un "360TV Positivus", kā arī "Lattelecom" interaktīvajā un virszemes televīzijā. Tiešraide nodrošināta arī izklaides platformā "Shortcut".

Uzņēmuma pārstāvji norādījuši, ka festivāla laikā vismaz 38 stundu garumā pārraidīti koncerti, no kuriem 21 stunda - tiešraidē.

"360TV Positivus" raidīs līdz pat 24.jūlijam, ļaujot vēlreiz vērot 2016.gada festivāla "Positivus" koncertus. To ieraksti pieejami tādiem mūziķiem kā "Dzelzs vilks", "Carnival Youth", "Rīgas modes" un Alise Joste.

 

Jau ziņots, ka iepriekšējā nedēļas nogalā Salacgrīvā norisinājās festivāls "Positivus", kurš šogad svinēja desmit gadu jubileju. Festivāla pirmo dienu apmeklēja vismaz 20 000 cilvēku, taču kopējais apmeklētāju skaits pagaidām vēl nav zināms. Paredzams, ka tas bijis ap 30 000.

Festivālā uz galvenās skatuves uzstājās amerikāņu pankroka leģenda Igijs Pops, angļu dīžejs un mūzikas producents Marks Ronsons, kā arī franču elektroniskās mūzikas grupa "M83". Tāpat festivālā uzstājās arī kanādiešu popmūziķe "Grimes", dziedātājs Džons Ņūmens, grupa "Years and years", Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess, grupas "Dzelzs Vilks", "Carnival Youth", reperi Ģirts Rozentāls ("Ozols") un Arvis Šķirus ("Reiks") un daudzi citi gan ārzemju, gan latviešu mūziķi.

Veselības problēmu dēļ dalību pasākumā atcēla viena no iepriekš paredzētajām galvenajām māksliniecēm Ellija Goldinga.

 

BNS / Foto: Mārtiņš Ziders, Artis Leinišs/LETA, Ieva Čīka/LETA / Artis Leinišs/LETA