Saimniekšova Gundai aizvien riebjas Ģirts
Gunda un Ģirts pirms gada šovā Saimnieks meklē sievu.
Slavenības
2016. gada 24. jūlijs, 05:53

Saimniekšova Gundai aizvien riebjas Ģirts

Jauns.lv

Šova Saimnieks meklē sievu skandalozā dalībniece Gunda Jandava (21) izjauc pasākumu, jo arvien nespēj pat paskatīties uz Ģirtu Brumsonu (35).

TV3 šova Saimnieks meklē sievu pēdējā sezona pamatīgi ragos salaida jauniņo Gundu Jandavu un mākslinieku, skolotāju Ģirtu Brumsonu. Lai arī sākotnēji pāris izskatījās viens no saderīgākajiem un Gunda pirms šova sociālajos tīklos pat dižojās līgavas kleitā, projekts beidzās ar lielāko strīdu tā vēsturē – ceļojuma laikā uz Gruziju pāris attiecības skaidroja gan ar pļauku pa seju, apvainojumiem un asarām, gan ar nesarunāšanos un sēdēšanu atsevišķi mājupceļā.

Tagad, kad kopš vētrainajiem notikumiem pagājis gandrīz gads, varētu domāt, ka nepatika starp abiem rimusi, vismaz līdz attiecībām, ko varētu saukt par „esam palikuši draugi”. Taču žurnāls Kas Jauns nupat pārliecinājās par pretējo – Gunda arvien nespēj pat paskatīties uz Ģirtu, kur nu vēl ar viņu normāli sarunāties.

Proti, apvienība Panna nesen rīkoja režisora Jura Rijnieka jaunās vasaras izrādes Saimnieks meklē saimnieci atklāšanas ballīti, uz kuru bija aicināti gan aktieri, gan vairāku TV projektu dalībnieki, tostarp Gunda un Ģirts. Tā teikt – lai aktieri gūtu pieredzi, kā šovos meklēt otru pusīti. Pasākumā piekritusi piedalīties arī Gunda. Taču tā priekšvakarā, ieraugot kādā interneta vietnē ieliktu ielūgumu, kurā redzams arī Ģirts, meitene paziņoja, ka ballīti neapmeklēs.

„Uzaicinātajiem šovu dalībniekiem citam par citu neteicām. Viņi nezināja, kurš vēl būs. Ja vien nebūtu šā publiskotā ielūguma, Gunda būtu ieradusies,” sarunā ar žurnālu Kas Jauns atzīst organizatoru pārstāve, atklājot, ka savā scenārijā bijuši tik pārdroši, ka Gundu un Ģirtu gribējuši savest atkal kopā īpašā ceremonijā. Kamēr zinātāji izteica bažas, ar ko tas būtu beidzies, ballītes vadītājs Valters Krauze ar visiem šovmeņa spēkiem centās likvidēt neražu ar Gundas neierašanos un vērst scenāriju citā virzienā.

Kā sarunā ar Kas Jauns atzina Ģirts, viņam tikties ar Gundu nebūtu nekādu problēmu. Saimniekšova dalībnieks atklāj, ka pēc vētrainās šķiršanās baudījis vēl vienas attiecības, „protams, ar gados krietni jaunāku meiteni”. Taču tās neesot bijušas ilgas, un Ģirts arvien sevi pieskaita brīvajiem vīriešiem.


Vita Zvaigznīte, Foto: Mārtiņš Ziders