Kombuļu Inese paziņo, ka vairs negrib būt Kombuļu Inese
Pēc tikšanās ar Džordanu Kombuļu Ineses sejā atkal ir dzīvesprieks un ticība labajam. Viņš mudina Inesi pārmaiņām - kā vizuāli, tā dvēseliski.
Slavenības
2016. gada 25. jūlijs, 05:40

Kombuļu Inese paziņo, ka vairs negrib būt Kombuļu Inese

Jauns.lv

Dziedātāja Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte, kura žurnālam “Kas Jauns” pagājušajā nedēļā paziņoja, ka šķiras no itāļa Paskvāles Adario, žurnālam arī atklāja, ka nobriedusi pamatīgām izmaiņām savā dzīvē. „Smiešanās par Kombuļu Inesi – tas laiks ir beidzies,” paziņoja viņa.

Ineses dzīvē ienācis jauns vīrietis – dzīves skolotājs Džordans Daņiļenko, Ineses kādreizējā vokālā pedagoga un simpātijas Andra Daņiļenko brālēns. Viņš tagad ir nevis Ineses dzīvesbiedrs, bet gan garīgais padomdevējs.

„Visus šos gadus esmu vēlējusies, lai kāds paņem mani pie rokas un saka: „Inese, saņemies, sāc dzīvot citādi!” Līdz šim man neviens to nebija teicis, jo nevienu jau neinteresēja mana dzīve, manas problēmas un izjūtas. Esmu pieradusi sevi ziedot visās jomās, jo uzskatīju – ja cilvēkam būs sirds inteliģenta, arī prāts būs inteliģents. Es meklēju, kas mani muzikālā ziņā varētu atbalstīt un virzīt uz priekšu, un atradu Džordanu Daņiļenko. Brīnumainā kārtā tas izrādījās mana mūzikas pasniedzēja Andra Daņiļenko brālēns, kas dzimis un audzis Rumānijā, bet par savu dzīvesvietu izvēlējies Itāliju,” ar savu ciemiņu žurnālu iepazīstina Inese un piebilst, ka Džordans ir netradicionālās medicīnas ārsts un psihologs un abi iepazinušies sociālajā vietnē Facebook. „Es viņam pastāstīju arī par savām problēmām, kas mani vajā visu dzīvi. Viņš nolēma man palīdzēt un ieradās Latvijā. Pateicoties viņa zināšanām un profesionalitātei, esmu nolēmusi, ka savu dzīvi sākšu no jauna. No nulles.”

   

Inese tagad paziņo: „Smiešanās par Kombuļu Inesi – tas laiks ir beidzies. Mana dzīves skola ir bijusi tik dramatiska, ka esmu apmaldījusies, kuļoties pa dzīvi bez neviena palīdzības. Džordans man grib parādīt, ka mana dzīve var turpināties ne tikai kā visiem zināmajai Kombuļu Inesei, bet kā Inesei Saulītei. Viņš vēlas mani iedrošināt, pārliecinot: ja cilvēkiem patiks mana mūzika un tas, kāds cilvēks esmu, tad man nevajadzēs būt Kombuļu Inesei, viņi mani pieņems tādu, kāda esmu. Džordans iedrošina, lai es atveru savu sirdi un parādu pasaulei, kāda esmu, jo patiesībā neviens mani nepazīst.”

Inese saprot, ka neviens viņu nezina, tikai uztver kā nereālu tēlu. „Runājot par to, ka skrēju plika, ka neprātīgi iemīlējos dziedātājā Andrī Daņiļenko... Neviens jau man nepateica: „Inese, nedari tā!” Neviens nav pasniedzis man grūtā brīdī roku. Realitātē neesmu nekāds izsmiekla objekts, par kuru var smieties un ieņirgt. Jādzīvo tālāk, un nevis kā parodijai, bet kā sievietei. Tie, kas pazīst mani kā dziedātāju, zinās mani vienalga, vai būšu Kombuļu Inese vai Inese Saulīte. Ir jāsāk arī cienīt sevi. Tad arī cienīs mani,” sapratusi jaunas dzīves ceļa sākumā esošā Inese.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva