Jaunumi "Netīrajās dejās": randiņš ar mācītāju un pat mediķu izsaukums! FOTO
Mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics izjautā Evelīnu un Aināru par attiecību tēmu.
2016. gada 27. jūlijs, 22:06

Jaunumi "Netīrajās dejās": randiņš ar mācītāju un pat mediķu izsaukums! FOTO

Jauns.lv

TV šova „Netīrās dejas” sestajā sērijā Evelīnas un Aināra randiņam pievienojās mācītājs, savukārt viena no Kima meitenēm pēc pavadītās dienas karstajā saulē zaudēja samaņu un tika nogādāta mediķu gādīgajās rokās.

Deju un attiecību šovs „Netīrās dejas” ir jau pusē, un meitenes arvien sparīgāk alkst izrādīt puišiem simpātijas un dejas māku. Šova sestajā sērija notika Kima un Evelīnas randiņš. Meitene tam bija īpaši gatavojusies. Līdzi ņēma groziņu ar augļiem un dārzeņiem un puisim uzdeva tiešus jautājumus par attiecībām un sievietēm.

Savukārt šova kaislīgākais pāris Ainārs Burcevs un Evelīna Šaulīte šoreiz devās mierīgā pastaigā, kuras laikā Ainārs centās izprast meitenes jūtas un turpmākos plānus. Lai labāk izprastu viens otru, talkā nāca it kā nejauši satikties mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics. Trijotne sirsnīgi čaloja un noskaidroja sasāpējušos jautājumus. Evelīnai grūti bija atbildēt, vai būtu gatava precēt, jo vispirms vēlas viņu kārtīgi iepazīt, bet to, ka viņai ir jūtas pret dejotāju, viņa neslēpa.

Bet tikmēr pamatīgu satraukumu izraisīja Kima Evelīna, kura vakariņu laikā zaudēja samaņu. Meitene tika nogādāta ātrās palīdzības mediķu rokās. Drīz pēc tam sliktā pašsajūta pārgāja un viņa varēja turpināt cīņu par Kima sirdi.

Tā viss notika: Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, ekrānuzņēmums no video