Poļu repere nofilmē traku video ar britu "spēkavīra" izdarībām lidostā Vācijā. VIDEO
Policisti nekādi nespēj savaldīt agresīvo vīrieti.
Trakā pasaule
2016. gada 28. jūlijs, 10:54

Poļu repere nofilmē traku video ar britu "spēkavīra" izdarībām lidostā Vācijā. VIDEO

Jauns.lv

Lidostā Frankfurtē, Vācijā, nofilmēts visai iespaidīgs video, kurā fiksētas kāda 38 gadus veca aviokompānijas "British Airways" pasažiera izdarības. Zīmīgi, ka video uzņēmusi un publicējusi Polijā atpazīstamā repere Eva Švesta.

Britu medijs "Mail Online" vēstī, ka video uzņemts netālu no kompānijas "Lufthansa" pasažieru reģistrācijas lodziņa. Reperes nofilmētajos kadros redzams, kā agresīvais vīrietis pamanās pieveikt vairākus policistus, kas bija metušies savaldīt nekārtības cēlāju.

Uzņemtajos kadros vairākkārt vērojams, kā vīrieti nevar savaldīt, jo gluži vienkārši viņš nogāž no kājām katru policistu, kurš metas viņam virsū.

Nav gan skaidrs, kā tieši izdevies pārtraukt nekārtības. Zināms vien tas, ka elektrošoka ierīce netika izmantota. Izskanējis, ka vīrietis pēkšņi nogūlies zemē pēc tam, kad divas sievietes, kurām bija ar lakatu apsegtas galvas, ielenca viņu. Tiek uzskatīts, ka vīrietis pazinis abas sievietes.

Neilgi pēc notikušā Frankfurtes policija izplatīja paziņojumu, kurā noraidīja notikušā saistību ar terorismu.

Policija pēc incidenta medijiem paskaidroja, ka trakulis bijis kāds anglis, kurš bija uztraucies par savas sievas veselības problēmām.

Lai arī pasažieriem, kas tobrīd atradās lidostā, smiekli par notikušo nenāca atceltu lidojumu dēļ, internetā šis video kļuvis visai populārs, sasniedzot vairākus miljonus skatījumu.

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video